22.07.2021

Haemme sähkösuunnittelijaa

Kuvaus

Insinööritoimisto Planmax on pääosin pääkaupunkiseudulla ja sen lähikunnissa toimiva sähköinsinööritoimisto.

Meitä työllistää suurissa määrin erilaiset korjausrakentamisen projektit, mm. taloyhtiöiden linjasaneerausprojekteihin liittyvät sähkösuunnittelutehtävät. Tällä hetkellä meillä on meneillään kuitenkin myös uudisasuinrakentamiseen liittyviä sähkösuunnitteluprojekteja. Sähköauton latauspisteisiin liittyvät asiantuntijapalvelut ovat myös merkittävä työllistäjämme.

Työkantamme on kasvanut viime aikoina merkittävästi ja etsimme sähkösuunnittelijaa.

Haemme ensisijaisesti 2-5 vuoden työkokemuksen kiinteistöjen sähkösuunnittelutehtävistä omaavaa, jo itsenäiseen työskentelyyn kykenevää työntekijää. Hae kuitenkin tehtävää ihmeessä, vaikka olisit vastavalmistunut tai vielä opintojesi loppuvaiheessa oleva. Koutsaamme sinut kyllä alan huippuosaajaksi. Myös urallaan jo edellä mainittua pidemmän kokemuksen hankkineet hakijat huomioidaan.

Työtehtävä

Työtehtävässäsi toimit kokemuksesi mukaan sähkösuunnittelijana tai sähkösuunnittelun projektipäällikkönä erilaisissa sähkösuunnitteluprojekteissa. Voit työkokemuksesi mukaan toimia joko vanhemman sähkösuunnittelijan työparina, tai toimia suorassa asiakasrajapinnassa suunnitteluprojektista kokonaisuudessaan vastaavana projektipäällikkönä. Työkuvaasi voi toiveidesi ja osaamisesi mukaan sisältyä myös rakennuttamis- ja valvontatehtäviä erilaisissa sähköistysprojekteissa.

Työpisteesi sijaitsee Kirkkonummella Jorvas High Tech-centerissä osoitteessa Hirsalantie 11, Kirkkonummi. Halutessasi myös etätyöt onnistuvat erinomaisesti.

Jottei toimiston seinät alkaisi liiaksi kyllästyttämään, työpäiviisi sisältyy myös liikkumista pääkaupunkiseudulla mm. kohdekäyntien ja kokousten merkeissä.

Toivomme sinulta

Tarjoamme sinulle

Hakeminen

Jos kiinnostuit tehtävästä, kysy lisää tai jätä avoin hakemus palkkatoivomuksineen:

Pyydä tarjous