UA-54851694-1
Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Control4-järjestelmä

Saat meiltä kotiisi sähkösuunnitelman, johon sisältyy Control4-kotiautomaatiojärjestelmä.

 

Ohjaa kotisi viihde-elektroniikkaa ja taloteknisiä järjestelmiä keskitetysti

Voit ohjata kotisi taloteknisiä järjestelmiä, esim. valaistusta, pistorasioita, ilmastointia ja lämmitystä keskitetysti Control4-kotiautomaatiojärjestelmällä. Kodeissa on nykyisin yleensä myös useita eri viihde-elektronisia järjestelmiä kuten televisiot, äänentoistolaitteet ja pelikonsolit jne. Control4-järjestelmällä voidaan ohjata näitä kaikkia viihde-elektroniikkajärjestelmiä keskitetysti, eli voit unohtaa lukuisat eri kaukosäätimet. Control4-järjestelmän graafinen käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja se on asennettavissa useille eri alustoille, esim. älypuhelimiin tai tablet-tietokoneisiin.

Control4-järjestelmän etu on myös sen ohjelmoitavuus. Mikäli haluat muutoksen järjestelmän toimintaan, voit tehdä muutoksen helppokäyttöisen käyttöliittymän kautta itse. Monissa muissa kotiautomaatiojärjestelmissä muutoksen tekemiseen tarvitset kalliita ulkopuolisia ammattilaisia, jotka taitavat muutoksen tekemiseen vaadittavan erikoisohjelmoinnin.

Käyttöliittymä useilla alustoillaKäyttöliittymä useilla alustoilla

 

Käyttöliittymä makuuhuoneen televisiossaKäyttöliittymä makuuhuoneen televisiossa

 

 

Kotiteatteri- ja monihuonejärjestelmä

Mikäli haluat kotiisi kotiteatterin, kannattaa tämä ottaa huomioon jo kotisi suunnittelun alkumetreiltä asti. Jälkeenpäin asennetut omat "kaapeliviritykset" eivät ole kauniita, siksi kaiutinkaapelit kannattaa asentaa kodin rakenteiden sisään jo rakennusvaiheessa. Saat kauttamme nykyaikaisen ja laadukkaan kotiteatterin suunnitelman.

Control4-järjestelmällä ohjaat kotiteatterin kaikkia AV-järjestelmiä sekä valaistusta, ilmastointia ja mahdollisia pimennysverhoja keskitetysti.

Monihuonejärjestelmän avulla voit toistaa halutuissa huoneissa kuvaa ja ääntä erikseen tai samanaikaisesti. Voit aamulla herätessäsi aloittaa päiväsi esim. käynnistämällä makuuhuoneen seinälle asennetusta ohjaimesta lempiradiokanavasi ja lähetys toistuu haluamissasi huoneissa.

Hallitset myös musiikki- ja elokuvakirjastojasi älypuhelimellasi tai tablet-tietokoneellasi keskitetysti sekä toistat niitä haluamissasi huoneissa.

 

Control4-kotiteatteriControl4-kotiteatteri

 

 

 

 

 

 

 

Kodin turvajärjestelmät

Kodin palovaroitin ja murtohälysjärjestelmät on mahdollista integroida osaksi Control4-järjestelmää. Palovaroitin ja murtohälytysjärjestelmät välittävät hälytyksen esim. matkapuhelimeesi ja vartiointiliikkeeseen. Myös kodin äänentoistojärjestelmää voidaan käyttää tehostamaan hälytystä. Järjestelmään voidaan liittää myös valvontakameroita, joiden avulla voit esim. mökillä ollessasi seurata kotisi tapahtumia esim. tablet-tietokoneen näytöltä.

Järjestelmä ohjaa automaattisesti esim. tulipalon sattuessa kotisi ilmastoinnin pois päältä ja katkaisee virran suurimman tulipaloriskin omaavilta sähkölaitteilta. Vesivahingon sattuessa järjestelmä ohjaa taas automaattisesti kotisi päävesiventtiilin kiinni.

 

Säästä energiaa

Säästät Control4-järjestelmällä myös energiakuluissa, sillä järjestelmä sammuttaa halutessasi esim. kotisi kaiken valaistuksen kotoa lähtiessäsi, säätää ilmastointia ja lämmitystä pienemmälle sekä sammuttaa kodin kaiken viihde-elektroniikan. Kodeissa on nykyisin suuri määrä erilaista viihde-elektroniikkaa, jonka valmiustilassaan käyttämä energiankulutus on yllättävän suurta.

 

KNX-integraatio

Mikäli olet ehtinyt jo hankkia kotiisi KNX-kotiautomaatiojärjestelmän, niin ei hätää. Control4-järjestelmä on mahdollista liittää myös olemassa olevaan KNX-järjestelmään, jolloin sinun on mahdollista ohjata kotisi taloteknisten järjestelmien lisäksi myös kodin AV-järjestelmiä keskitetysti.

 

Lisätietoa Control4-laitevalmistajan sivulla:

 

 

 

PYYDÄ TARJOUS TAI OTA YHTEYTTÄ