UA-54851694-1
Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Omakotitalon sähkösuunnittelu

 

Omakotitalon toimivalla sähköistysratkaisuilla on merkittävä vaikutus kodin toimivuuteen, asumisviihtyvyyteen sekä valmiin kodin arvoon. Siksi on erittäin tärkeää, että kodin sähköistysratkaisut suunnitellaan huolella etukäteen ennen rakennustöihin ryhtymistä.
 
Huolellinen sähköistysratkaisujen suunnittelu takaa parhaiten halutun lopputuloksen. Laadukkailla ja huolellisesti laadituilla sähkösuunnitelmilla voidaan kilpailuttaa sähköurakoitsijat, sekä  vähennetään tehokkaasti sähköurakassa mahdollisesti ilmaantuvien kalliiden lisätöiden määrää. Siksi voidaankin sanoa, että huolella laaditut sähkösuunnitelmat maksavat itsensä takaisin.
 
Asiakaslähtöisyys on Insinööritoimisto Planmaxin toiminnan perusta. Suunnittelemme asiakkaalle parhaiten soveltuvat sähköistysratkaisut juuri asiakkaan toiveiden mukaisesti ja teemme asiakkaalle ehdotuksia parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Me asiantuntijana kerromme asiakkaalle, mitä kaikkea on mahdollista toteuttaa. Huolehdimme siitä, että rakennuksen sähköjärjestelmistä tulee hyvät ja käyttäjäystävälliset, sekä siitä, että ne riittävät pitkälle tulevaisuuteen asti.
 
Tarjoukseemme sisältyy aina suunnittelijan ja asiakkaan välisesti käytävä suunnittelukokous,  jossa kartoitamme asiakkaan toivomukset, sekä kerromme meidän näkemykset kotiin parhaiten sopivista sähköistysratkaisuista. Asiakkaan ollessa kauempana, kokous voidaan pitää myös puhelimen välityksellä.