UA-54851694-1
Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Omakotitalon valaistussuunnittelu

 

Hyvin toteutettu valaistus vaikuttaa merkittävästi kodin käytettävyyteen, viihtyvyyteen ja tunnelmaan. Kodin valaistuksella on myös suuri vaikutus kodin jälleenmyyntiarvoon. Siksi kodin valaistussuunnittelmat kannattaa teettää hyvissä ajoin ennen rakennusprojektin alkua.
 
Eri tilojen käyttötarkoitus on tärkein valaistukseen vaikuttava tekijä. Valaistuksen on oltava kyseiseen tilaan soveltuva ja oltava voimakkuudeltaan riittävä. Myös tilan sisustus, väri ja korkeus on otettava valaistusratkaisuissa huomioon.
 
Valaistussuunnittelussa valitsemme kodin valaisimet yhteistyössä asiakkaan kanssa.
Kun valaisimet on valittu, mallinnamme huonetilat Dialux-valaistuslaskentaohjelmalla, sijoitamme valaisintyypit eri tiloihin, ja laskemme kuhunkin tilaan parhaiten soveltuvat valaistusvoimakkuudet.
 
Yksityisen rakennuttajan budjetti on kuitenkin yleensä rajallinen ja otamme tämän huomioon suunnittelussamme. Tiedustelemme ennen valaistussuunnitteluun ryhtymistä asiakkaalta paljonko hän on valmis sijoittamaan valaistukseen. Ehdotamme sitten budjetin rajoissa asiakkaalle hänen kotiinsa parhaiten soveltuvat valaistusratkaisut. 
 
Laadimme asiakkaan halutessa vielä pidemmälle viedyn valaistussuunnitelman erillishintaan. Tässä valaistussuunnitelmassa tilat mallinnetaan tarkasti kolmiulotteisena Dialux Evo ohjelmistolla ovineen, ikkunoineen ja huonekaluineen. Asiakaalle voidaan havainnollistaa täten 3D-kuvista tarkasti, miltä hänen tulevan kotinsa valaistus tulee näyttämään.
 
Klikkaa tätä linkkiä, niin näet kuvia toteuttamistamme 3D-valaistussuunnitteluprojekteista
 
Kerro meille millaisia haaveita ja visioita sinulla on valaistuksen suhteen, me kerromme miten ne toteutetaan.