Moderni ja joustava sähköinsinööritoimisto

Vaativien taloautomaatio­kohteiden suunnittelu

Vaativat taloautomaatioiden suunnitteluprojektit ovat erikoisosaamista parhaimmillaan.

Digisähkö on talo- ja tila-automaatioon erikoistunut yritys, joka integroi erilaisia sähköisiä järjestelmiä siten, että niitä on helppo käyttää ainoastaan yhden järjestelmän kautta. Digisähkön toimitusjohtaja Jani Hirvonen on tehnyt vuosikaudet yhteistyötä Planmaxin kanssa erityisesti taloautomaatioihin liittyen.

Hirvonen muistelee, että yhteistyö käynnistyi jo vuonna 2015. Tuolloin Digisähkö etsi yhteistyökumppaneikseen laadukkaita insinööritoimistoja ja Planmax tuli esittäytymään silloisessa älykotitapahtumassa. Siitä lähtien yhteisiä projekteja on tehty useampia vuosittain. Käytännössä Planmaxiin luotetaan aina vaativimmissa ja harvinaisimmissa, suurehkoissa projekteissa, joissa tarvitaan sähköinsinööritaidon erikoisosaamista. Tämän lisäksi Planmax tasoittaa Digisähkön ruuhkahuippuja aina tarvittaessa.

Vaativan tason sähkösuunnittelua Cannesissa

Parasta aikaa Planmax ja Digisähkö työskentelevät yhdessä mm. Ranskan Cannesissa, jossa n. 1000 m2:n kartano varustetaan KNX-automaatiolla. Koska eri maan määräykset ja vaatimukset eroavat suomalaisista, tarvitaan niiden sovittamiseen toisiinsa Planmaxin osaamista. Kun lisäksi sähköistyksen taso kohteessa on massiivinen ja älykotinakin puhutaan aivan poikkeuksellisesta kohteesta, lukeutuu tämä juuri sellaisiin vaativiin kohteisiin, joissa Planmaxin osaaminen on tarpeen. 

Laajoissa projekteissa tulee usein paljon muutoksia kesken rakentamisen – niin myös Cannesin kohteessa. Hirvonen kertoo, että Planmaxin Jaakko Laitila jaksaa väsymättä mukautua uusiin tilanteisiin ja muuttaa sähkösuunnitelmiaan niiden mukaisesti. “Jaakon suunnitelmat saavat kyllä kiitosta asiakkailtamme. Suunnittelun tuloksena syntyy erittäin laadukkaita sähkökuvia, joiden perusteella urakkaa on hyvä tehdä”, kehuu Hirvonen.

Tekemisen meininki ja huolella tehty työ ovat pitkäaikaisen yhteistyön avaimet

Hirvonen jatkaa vielä: “Uskallan kyllä suositella Planmaxia. Jaakkoon luotetaan ja tiedetään, että monimutkaisimmatkin hommat varmasti hoituvat. Jaakon myötä pystymme lupaamaan omille asiakkaillemme varmasti vaativimmatkin työt. Hänellä on kokemusta haastavista kohteista ja viimeistään häneltä onnistuvat sellaisetkin sähkösuunnittelutyöt, jotka muutoin saattaisivat jäädä tekemättä.”

“Planmax on alansa asiantuntijayritys, jossa tekemisen meininki yhdistyy palvelualttiuteen juuri oikealla tavalla. Jaakolta voi aina kysyä neuvot ja mielipiteet ja hän on muutenkin mukava mies. Hänestä välittyy kunnolla tekemisen asenne ja huolellisuus kaikessa, mitä on tehty. Saman alan yrittäjinä puhumme samaa kieltä, joten ammatillinen yhteistyö sujuu saumattomasti”, kuvailee Hirvonen.

Hirvonen on kaikin puolin tyytyväinen yhteistyöhön ja on selvää, että se jatkuu edelleen: “Ei kahta sanaa, etteikö Jaakon kanssa jatkettaisi.”

Planmax logo

050 549 8443
info@planmax.fi

Knitter Business Park
Kutojantie 6–8
02630 Espoo

Y-tunnus: 2875802-4

Meistä

Insinööritoimisto Planmax Oy on pääosin pääkaupunkiseudulla ja sen lähikunnissa toimiva täyden palvelun sähköinsinööritoimisto.

Taloyhtiöille
Yrityksille
Yksityisille
Ratasähköistys


LK pätevyys logoS1 pätevyys logoKNX partner logo

Copyright © 2024 Planmax Oy