Moderni ja joustava sähköinsinööritoimisto
Suunnittelu ja konsultointi
Sähkösuunnittelua taloyhtiöille, rakennusliikkeille ja muille yrityksille sekä julkishallinnon asiakkaille.

Sähkösuunnittelu ja -konsultointi, sähkösuunnitelmat

Sähkösuunnittelu rakennusliikkeille, taloyhtiöille, arkkitehtitoimistoille, kiinteistösijoitusyrityksille sähköurakointiliikkeille sekä julkishallinnon asiakkaille. Toimimme pääosin pääkaupunkiseudulla ja sen lähikunnissa, mutta tarvittaessa myös muualla Suomessa. 

Sähkösuunnittelu ja sähkösuunnitelma kohteeseen kuin kohteeseen. Meillä on kokemusta monipuolisesti vaativista ja hyvin erityyppisistä kohteista sekä sähkösuunnitelmista.

Miksi valita sähkösuunnittelijaksi Planmax?

Olemme asiakaspalvelulähtöinen, kilpailukykyinen ja ketterä toimija. Planmaxilla sähkösuunnittelu ja sähkösuunnitelma toteutuu joustavasti jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitynä. Palveluihimme tyytyväiset asiakkaat ovat meille kunnia-asia. 

 • Joustavuus: taivumme ketterästi nopeisiin ja yllättäviinkin muutoksiin. Voimme reagoida muutospyyntöihin jopa parin päivän sisällä. Turhaa byrokratiaa ei meiltä löydy!
 • Olemme aikataulullisesti vikkeliä: saat meiltä esimerkiksi sähkötarkastukset nopeimmillaan jopa alle viikossa.
 • Asiantuntevuus: kuulemme asiakkailtamme usein kehuja ammattitaidostamme. Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin, niin näet, mitä asiakkaamme meistä kertovat. Kaiken minkä teemme, teemme laadulla! 

Täytä yhteydenottolomake ja kerro meille tarpeestasi. Lähetämme sinulle tarjouksen sähkösuunnittelusta ja sähkösuunnitelmasta! Voit myös ottaa yhteyttä soittamalla 050 549 8443 tai sähköpostilla info@planmax.fi

Otamme sinuun yhteyttä parin seuraavan arkipäivän kuluessa. 

Tarjoamme taloyhtiöiden hankkeisiin kaikki tarvittavat sähkösuunnitelmat sekä muut sähkötekniset suunnittelu-, projektinjohto-, rakennuttamis– ja muut konsultointipalvelut. Tarjoamme taloyhtiöiden tarpeisiin mm. seuraavia palveluita:

 • Sähkösuunnittelu taloyhtiöiden kiinteistöjen kaikkiin mahdollisiin parannus- ja korjauskohteisiin. Kohteina esim. sähköauton latauspisteiden suunnittelu tai vaikka linjasaneerauksen yhteydessä kokonaan tai osittain uudistettavat sähkö- ja telejärjestelmät
 • Varsinaista toteutussuunnittelua edeltävät korjaushankkeiden hankesuunnitelmat
 • Sähkökuntoarviot (sähkökuntoarviomme sisältävät aina myös PTS-ehdotuksen)
 • Taloyhtiöhankkeisiin liittyvät projektinjohto-, rakennuttamis- ja valvontatehtävät

Lue lisää sähkösuunnittelusta ja muista taloyhtiöille tarjoamistamme palveluista »

Sähkösuunnittelu on hyvä alku jokaiselle uudelle projektille. Tarjoamme yrityksille ja rakennuttajille kaiken tyyppisten rakennusten sähkö- ja valaistustekniset suunnittelupalvelut sekä siihen liittyvät projektinjohto-, rakennuttamis-, valvonta- ja muut konsultointipalvelut sekä sähkösuunnitelmat. Toteutamme sähkösuunnittelua kaikentyyppisiin rakennuksiin, niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiinkin. Teemme kattavan sähkösuunnittelun esimerkiksi seuraaviin kohteisiin:

 • Toimitila- ja toimistorakennukset
 • Kauppakeskus- ja liikerakennukset
 • Pysäköintihallit
 • Maanalainen rakentaminen
 • Urheilutilat
 • Kaiken tyyppiset asuinrakennukset
 • Opetustilat
 • Hoivarakennukset
 • Betonielementtien sähkösuunnittelu

Sähkösuunnitelma tehdään tarvittaessa tietomallipohjaisena (BIM)-suunnitteluna.

Tarjoamme sähköurakoitsijoille mm. seuraavat sähkösuunnitteluun kuuluvat palvelut:

 • Sähkön työpiirustuksien laatiminen
 • Sähkökeskusten piirikaavioiden laatiminen
 • Loppudokumentointi
 • Sähkösuunnitelma suunnittelua sisältäviin urakoihin

Palveluksessamme on tällä hetkellä kaksi ratasähköistyksen kokenutta ammattilaista, jotka laativat halutessasi sähkösuunnitelman ratasähköistykseen. Tarjoamme asiakkaillemme mm. seuraavia rautateiden sähkösuunnitteluun ja sähköistykseen liittyviä palveluita:

 • Sähköratasuunnittelu
 • Vahvavirtasuunnittelu kaikkiin rautatieympäristön kohteisiin, esim. ratapihavalaistus ja vaihteenlämmitykset
 • Erilaiset sähkösuunnittelutehtävät sähköradan syöttöasemille

Sähkösuunnittelu toteutetaan ammattitaidolla ja hyvissä ajoin ennen rakennustöiden aloittamista. Tarjoamme yksityisille asiakkaille huolella laaditut sähkösuunnitelmat. Lue lisää omakotitalon sähkösuunnittelusta »

Näin sähkösuunnittelu kanssamme etenee

 • Sähkösuunnittelu kanssamme voi alkaa siitä, että tulemme tutustumaan perusteellisesti asiakkaamme kohteeseen. Samalla sähkösuunnittelijamme kuuntelee asiakkaan kaikki tarpeet ja toiveet projektiin liittyen sekä kerromme asiantuntijana, mitä kaikkea on mahdollista ja kannattavaa toteuttaa.
 • Annamme arvion työn hinnasta ja sähkösuunnitelman aikataulusta – joista molemmista pidämme todella kiinni.
 • Pidämme huolen siitä, että rakennuksen sähköjärjestelmistä tulee hyvät ja käyttäjäystävälliset. Haluamme, että jokainen suunnittelemamme sähköjärjestelmä palvelee käyttäjäänsä pitkälle tulevaisuuteen. 

Emme ole jäykkiä tai kaavoihin kangistuneita – päinvastoin. Me Planmaxilla olemme tarpeen vaatiessa kykeneväisiä ja joustavia nopeisiinkin muutoksiin projekteissamme.  Miksi tehdä jotain niin, kun aina on tehty, jos sen voi tehdä vielä paremmin ja ehkäpä vielä kustannuksia säästäen? Lisäksi jokainen asiakkaamme saa meiltä laadukasta ja yksilöllistä palvelua. 

Asiakkaidemme kokemuksia

Kaikki asiakaskokemukset »

Yhteistyö Insinööritoimisto Aavat Oy:n kanssa

”Planmax on pysynyt aina aikatauluissa, vaikka tämä ei todellakaan ole selviö tämän tyyppisissä kumppanuuksissa. Jatkamme yhteistyötä Planmaxin kanssa, vaikka meillä on omiakin sähkösuunnittelijoita. Tämä kertonee olennaisen.”

Lue lisää »

Vaativien taloautomaatio­kohteiden suunnittelu

“Planmax on alansa asiantuntijayritys, jossa tekemisen meininki yhdistyy palvelualttiuteen juuri oikealla tavalla. Suunnittelun tuloksena syntyy erittäin laadukkaita sähkökuvia, joiden perusteella urakkaa on hyvä tehdä”, kehuu Digisähkön Jani Hirvonen.

Lue lisää »

”Aiemmin saamastamme tarjouksesta Jaakko sai höylättyä pois 100 000 euroa”

”Jaakko otti projektimme heti haltuun ja ammattilaisena sai nopeasti aikaan koko sähköistyksen raamit laatimalla autohalliin rakennettavalle latausinfralle teknisen hankekuvauksen, jonka sisällön maallikkokin ymmärsi.”

Lue lisää »

Referenssikohteitamme

Katso lisää referenssejä »

Asunto Oy Maria Jotunin tie 4-12, Helsinki

Maria Jotunin tie 4, 6, 7 ja 11, 00400 Helsinki (Pohjois-Haaga) 

Linjasaneerauksen yhteydessä uusittavien sähkö- ja tietoverkkojärjestelmien toteutussuunnittelu  

Rakennettu 1972 
kerrostalo 
19 huoneistoa, 8 asuinkerrostaloa, joissa 3-6 kerrosta 

Power Sello, Espoo

Kauppakeskus Sello, Leppävaarankatu 02600 Espoo (Leppävaara) 

Liiketila 

Power-myymälän sähkösuunnittelu. Myymälän koko toimisto- ja varastotiloineen n. 1800 m². 

Asunto Oy Samoan Fale, Helsinki 

Samoankuja 3, 00220 Helsinki (Jätkäsaari) 

Uudiskerrostalokohteen sähkösuunnittelu sisältäen myös betonielementtien sähkösuunnittelun. 

Rakennettu 2023 
kerrostalo 
44 huoneistoa, 6 kerrosta 

Lue lisää »

Hyvä sähkösuunnitelma helpottaa asennustöitä ja tuo säästöjä 

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – tämä pätee erityisesti sähkötöihin. Olemme sitä mieltä, että sanonnassa elää vahva totuuden jyvänen: sähkösuunnittelijan tekemänä huolellinen sähkösuunnittelu takaa parhaiten halutun ja hyvän lopputuloksen. Laadukas ja huolellisesti laadittu sähkösuunnitelma auttaa, koska sen avulla voidaan kilpailuttaa urakoitsijat tehokkaasti samalta lähtöviivalta ja vähentää tehokkaasti sähköurakassa mahdollisesti ilmaantuvien kalliiden lisätöiden määrää. Sähköurakoitsijan on tehokasta ja vaivatonta suorittaa sähköasennustyöt laatimamme helppolukuisen ja tarkan sähkösuunnitelman mukaisesti. 

Ota yhteyttä tai jätä soittopyyntö

Onko sähkösuunnittelu tai sähkösuunnitelman laatiminen sinulle ajankohtaista? Ota yhteyttä – tai jätä soittopyyntö niin keskustellaan asiasta. Otamme sinuun yhteyttä parin seuraavan arkipäivän kuluessa. 

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Insinööritoimisto Planmax Oy:n tietosuojaselosteesta »

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Planmax logo

050 549 8443
info@planmax.fi

Knitter Business Park
Kutojantie 6–8
02630 Espoo

Y-tunnus: 2875802-4

Meistä

Insinööritoimisto Planmax Oy on pääosin pääkaupunkiseudulla ja sen lähikunnissa toimiva täyden palvelun sähköinsinööritoimisto.

Taloyhtiöille
Yrityksille
Yksityisille
Ratasähköistys

LK pätevyys logo S1 pätevyys logo KNX partner logo

Copyright © 2024 Planmax Oy