Moderni ja joustava sähköinsinööritoimisto
Sähkösuunnittelu- ja konsultointipalvelut
Pysymme aikatauluissa ja omaksumme haastavia sähkösuunnittelun kokonaisuuksia ennakkoluulottomasti

Palvelumme

Sähkösuunnittelu- ja konsultointi

Sähkösuunnittelu ja sähkösuunnitelma kohteeseen kuin kohteeseen. Meillä on kokemusta monipuolisesti vaativista ja hyvin erityyppisistä kohteista sekä sähkösuunnitelmista.

Rakennuttaminen ja valvonta

Teemme sähköistysprojektien projektinjohto- ja rakennuttamistehtäviä, sekä sähköasennustöiden valvontaa. Rakennuttamisprojektissa toimimme asiakkaan, eli hankkeeseen ryhtyvän osapuolen, edunvalvojana.

Sähkötarkastukset

Sähkölaitteistojen lain mukaiset käyttöönotto-, varmennus- ja määräaikaistarkastukset nopealla aikataululla pääkaupunkiseudulla.

Lämpökuvaus

Teemme sähkölaitteistojen lämpökuvauksia. Kuten rakennuksen muillekin osuuksille, tulisi myös sähkölaitteistoille tehdä kuntotarkastus säännöllisesti mahdollisten piilevien vikojen havaitsemiseksi ja tulipalovaaran minimoimiseksi.

Käytönjohtajapalvelut

Tarjoamme käytönjohtajapalvelua laitteistoille, jotka lain mukaan edellyttävät käytönjohtajaa. Tyypillinen sähkökäytönjohtajaa edellyttävä kohde on esimerkiksi kauppakeskus tai teollisuusrakennus, jotka sisältävät oman muuntamon tai muuntamoita.

favicon

Sähkökuntoarviot

Tarkoitus on kertoa kiinteistön omistajalle sähkö- ja telejärjestelmien sen hetkinen kunto ja korjaustarpeet.

KNX-suunnittelu

Olemme suunnittelutoimisto, joka tarjoaa KNX-suunnittelua. KNX soveltuu kaiken tyyppisten rakennusten ohjaukseen, aina omakotitaloista suuriin lentokenttiin. Meiltä saat yksityiskohtaisen KNX-sähkösuunnitelman omaan tarkoitukseesi.

favicon

Valaistussuunnittelu

Hyvin toteutetulla valaistuksella on merkittävä vaikutus tilojen käytettävyyteen, viihtyvyyteen ja tunnelmaan. Siksi valaistussuunnittelu kannattaa teettää kaltaisellamme alan hyvin tuntevalla ammattilaisella.

favicon

Omakotitalon sähkösuunnittelu

Omakotitalon sähkösuunnittelu toteutetaan huolella etukäteen ennen rakennustöihin ryhtymistä. Huolellisesti suunniteltu ja toteutettu sähkösuunnitelma takaa halutun ja toimivan lopputuloksen.

Aurinkosähköselvitys

Tarjoamme kiinteistön omistajalle aurinkosähköselvitystä, jolla kerromme kiinteistön mahdollistaman aurinkosähkövoimalan tiedot, kuinka aurinkosähkövoimala olisi tehokkainta toteuttaa ja arvioimme perustamiskustannuksia ja taloudellista kannattavuutta.

Ratasähköistys

Tarjoamme sähkörata- ja vahvavirtasuunnittelua raideliikenteeseen kokeneiden ammattilaisten toimesta.

Planmax logo

050 549 8443
info@planmax.fi

Knitter Business Park
Kutojantie 6–8
02630 Espoo

Y-tunnus: 2875802-4

Meistä

Insinööritoimisto Planmax Oy on pääosin pääkaupunkiseudulla ja sen lähikunnissa toimiva täyden palvelun sähköinsinööritoimisto.

Taloyhtiöille
Yrityksille
Yksityisille
Ratasähköistys


LK pätevyys logoS1 pätevyys logoKNX partner logo

Copyright © 2024 Planmax Oy