Ota ammattilainen tekemään kohteesi KNX-suunnittelu

Me Planmaxilla toteutamme KNX-suunnittelun kaikentyyppisiin kohteisiin.

Haaveena mukavampi arki? KNX tekee kodista älykkään

KNX on kansainvälinen, valmistajasta riippumaton älykäs rakennusautomaatiostandardi, joka virittää muun muassa kiinteistön taloteknisten järjestelmien ohjattavuuden, energiatehokkuuden, käyttömukavuuden ja muunneltavuuden huippuunsa.

Esimerkiksi kotiin onnistuneesti toteutetun KNX-suunnittelun avulla omasta arjestaan voi tehdä erittäin paljon mukavampaa – kukapa ei haluaisi, että oma koti on mahdollisimman hyvin asukkaitaan palveleva? KNX soveltuu kuitenkin kaiken tyyppisten rakennusten ohjaukseen, aina omakotitaloista suuriin lentokenttiin.

“Planmax hoiti kaiken kokonaisvaltaisesti ja palvelun taso on erittäin korkea.”
Lue asiakaskokemus!

KNX-laitteita valmistaa maailmanlaajuisesti yli kolmesataa laitevalmistajaa. Kaikkien valmistajien laitteet ovat keskenään yhteensopivia. Järjestelmää hallitaan helppokäyttöisen ja selkeän käyttöliittymän kautta. Käyttöliittymä voi olla esimerkiksi kytkin, painike, KNX-kosketusnäyttöpaneeli tai matkapuhelin.

KNX-automaatiolla voidaan ohjata tai mitata/KNX-automaatioon voidaan liittää mm. seuraavia kiinteistön eri järjestelmiä:

Näin KNX-suunnittelu kanssamme etenee

KNX-suunnittelu aloitetaan pitämällä asiakkaan kanssa suunnittelun aloituskokous. Aloituskokouksessa ennen kaikkea kuuntelemme asiakkaan toiveita ja odotuksia KNX-suunnitteluun liittyen. Käymme yhdessä läpi myös projektin aikataulua sekä budjettia. Aloituskokouksessa kerromme asiakkaalle lisäksi KNX:n erilaisista ohjausmahdollisuuksista sekä autamme päättämään, mitkä kaikki järjestelmät olisi kannattavaa sisällyttää KNX-ohjauksen piiriin. Huolella mietittyjen yksityiskohtien perusteella lähdemme toteuttamaan KNX-suunnittelua kokeneen ammattilaistiimimme voimin. Koska olemme ketterä ja joustava toimija, on meidän tarvittaessa mahdollista tehdä KNX-suunnitelman sisältöön tarkennuksia suunnittelutyön edetessä.

Haluatko kuulla lisää sähkösuunnittelun alkuvaiheesta?  Ota yhteyttä täällä, niin kerromme sinulle lisää!

KNX – mitä hyötyä siitä on?

KNX on laitevalmistajasta riippumaton rakennusautomaatiostandardi. Valmistajasta riippumattomasti keskenään yhteensopivia KNX-laitteita valmistaa yli kolmeasataa laitevalmistajaa. KNX tuo mukanaan muun muassa seuraavat edut:

KNX-suunnittelu – miksi valita juuri Planmax?

Meillä Planmaxilla on monipuolinen kokemus KNX-suunnittelusta ja tunnemme KNX-järjestelmät ja -laitteet erittäin kattavasti.

Jokainen asiakkaamme saa meiltä kohteensa kaikki osa-alueet kattavan sähkösuunnitelman, jota voidaan tarvittaessa muokata vielä projektin edetessä. Olemme itsenäinen ja urakoitsijoista riippumaton insinööritoimisto, joka tarjoaa ainoastaan KNX-suunnittelua, ei urakointia. Ottaessaan meidän KNX-suunnittelijaksi projektiinsa, asiakas ei tule sitoneeksi itseään samalla keneenkään urakoitsijaan, vaan  asiakkaan on vaivatonta kilpailuttaa urakoitsijat avustuksellamme samalta lähtöviivalta laatimallamme laadukkaalla ja yksityiskohtaisella KNX-sähkösuunnitelmalla. Meillä Planmaxilla on kuitenkin myös hyvät yhteydet urakoitsijoihin, ja autamme asiakkaitamme mielellämme valitsemaan parhaan mahdollisen urakoitsijan.

Meillä on asiakkaan niin halutessa mahdollisuus myös kohteen valaistussuunnitelman toteuttamiseen. Lisäksi kauttamme järjestyy tarvittaessa myös mahdollisten AV-järjestelmien suunnittelu sekä KNX-järjestelmän ETS-ohjelmointi ja käyttöönotto.

Tarjoamme KNX-suunnittelun yhteydessä tarvittaessa myös kohteen audiovisuaalisen suunnittelun, eli AV-suunnittelun. AV-suunnitteluun voi kuulua esimerkiksi kotiteatterin ja monialueäänentoistojärjestelmien suunnittelu. AV-suunnittelun osalta teemme yhteistyötä alan johtavien asiantuntijoiden, mm. Digisähkö Oy:n kanssa.

Sen lisäksi, että perehdytämme asiakkaamme KNX-järjestelmän mahdollisuuksiin ja vaihtoehtoihin, haluamme aidosti kuunnella, millaisia tarpeita ja toiveita kullakin asiakkaalla KNX-suunnittelun suhteen on. Koska olemme ketterä ja joustava toimija, on meidän mahdollista palvella jokaista asiakastamme erittäin yksilöllisesti. Meidän on mahdollista joustaa tarvittaessa myös aikatauluista asiakkaan tarpeiden mukaan.

Olemme KNX Associationin sertifioima suunnittelutoimisto ja 
KNX Finland RY:n jäsenyritys. Kun asiakas ottaa meidät mukaan KNX-suunnittelijaksi projektiinsa, voi hän olla varma siitä, että saa projektiinsa ensiluokkaisen KNX-asiantuntijan.

Kiinnostaako KNX-suunnittelu?
Ota yhteyttätai jätä soittopyyntö täältä. Otamme sinuun yhteyttä vuorokauden kuluessa!

 

Pyydä tarjous