Moderni ja joustava sähköinsinööritoimisto
Sähkörata- ja vahvavirtasuunnittelu
Tarjoamme sähkörata- ja vahvavirtasuunnittelua raideliikenteeseen kokeneiden ammattilaisten toimesta.

Teemme sähkörata- ja vahvavirtasuunnittelua. Asiantuntijoidemme avulla pyrimme ymmärtämään asiakkaiden yksilölliset tarpeet ja tarjoamaan ratkaisuja, jotka ovat sekä kustannustehokkaita että kestäviä. Oli kyseessä sitten uuden järjestelmän suunnittelu tai olemassa olevan parantaminen. Innovatiiviset lähestymistapamme ja tekniset ratkaisumme ovat osa monipuolista palvelutarjontaamme. Pyrimme varmistamaan, että käytössämme on parhaat käytännöt ja uusimmat teknologiat kaiken perustuessa turvallisuuteen ja riskienhallintaan.

Sähköratasuunnittelu

Henkilöstöllämme on vankka kokemus sähköradasta – niin rautateillä kuin raitioteillä – Suomessa ja kansainvälisesti. Käytössämme ovat uusimmat ohjelmistot ja pyrimme kehittämään asiakkaillemme teknologisesti toimivimmat ratkaisut, oli sitten kyseessä muutossuunnittelu tai uuden rakentaminen.

Sähköratasuunnittelussa henkilöstömme kädenjälki näkyy esimerkiksi seuraavissa kohteissa:

  • Tampereen raitiotie
  • Kehärata
  • Pasila, ratapiha
  • Seinäjoki-Oulu-rataosuus
  • Lahti-Luumäki-rataosuus
  • Tampere-Pori-rataosuus
  • Pori-Mäntyluoto-rataosuus
  • Tallinnan raitiotiet
  • Tallinna-Riisipere-rataosuus
  • Rail baltica

Vahvavirtasuunnittelu

Oli kyseessä valaistus tai vaativampi sähkösuunnittelu rautateillä tai sen ulkopuolella, yhteistyössä pyrimme luomaan asiakkaille yksilöllisen ja teknisesti parhaan ratkaisun, joka vastaa nykypäivän uusinta teknologiaa. Henkilöstöllämme on erittäin kattava kokemus kaikenlaisista sähköalan ratkaisuista ja palveluista, niin rautateistä kuin kaupunkien infrastruktuurista kaiken kokoisiin kohteisiin ja rakennuksiin. Rautateillä olemme erikoistuneet erityisesti vahvavirtaan, johon sisältyy mm. vaihteiden lämmitys ja valaistus. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti pyrkien löytämään uusimpia innovaatioita sekä löytämään asiakkaille kustannustehokkaimmat ratkaisut. Hyvin suunnitellulla valaistuksella on merkittävä vaikutus käyttäjien sekä liikennöitsijöiden toimintaan ja viihtyvyyteen. Vahvavirrassa painotamme järjestelmien luotettavuuteen ja muunneltavuuteen.


Täytä yhteydenottolomake ja kerro meille tarpeestasi. Lähetämme sinulle tarjouksen suunnittelusta! Voit myös ottaa yhteyttä soittamalla 050 549 8443 tai sähköpostilla info@planmax.fi

Otamme sinuun yhteyttä parin seuraavan arkipäivän kuluessa. 

Emme ole jäykkiä tai kaavoihin kangistuneita – päinvastoin. Me Planmaxilla olemme tarpeen vaatiessa kykeneväisiä ja joustavia nopeisiinkin muutoksiin projekteissamme.  Miksi tehdä jotain niin, kun aina on tehty, jos sen voi tehdä vielä paremmin ja ehkäpä vielä kustannuksia säästäen? Lisäksi jokainen asiakkaamme saa meiltä laadukasta ja yksilöllistä palvelua. 

Asiakkaidemme kokemuksia

Kaikki asiakaskokemukset »

Yhteistyö Insinööritoimisto Aavat Oy:n kanssa

”Planmax on pysynyt aina aikatauluissa, vaikka tämä ei todellakaan ole selviö tämän tyyppisissä kumppanuuksissa. Jatkamme yhteistyötä Planmaxin kanssa, vaikka meillä on omiakin sähkösuunnittelijoita. Tämä kertonee olennaisen.”

Lue lisää »

Vaativien taloautomaatio­kohteiden suunnittelu

“Planmax on alansa asiantuntijayritys, jossa tekemisen meininki yhdistyy palvelualttiuteen juuri oikealla tavalla. Suunnittelun tuloksena syntyy erittäin laadukkaita sähkökuvia, joiden perusteella urakkaa on hyvä tehdä”, kehuu Digisähkön Jani Hirvonen.

Lue lisää »

”Aiemmin saamastamme tarjouksesta Jaakko sai höylättyä pois 100 000 euroa”

”Jaakko otti projektimme heti haltuun ja ammattilaisena sai nopeasti aikaan koko sähköistyksen raamit laatimalla autohalliin rakennettavalle latausinfralle teknisen hankekuvauksen, jonka sisällön maallikkokin ymmärsi.”

Lue lisää »

Ota yhteyttä tai jätä soittopyyntö

Onko sähkösuunnittelu tai sähkösuunnitelman laatiminen ajankohtaista? Ota yhteyttä – tai jätä soittopyyntö niin keskustellaan asiasta. Otamme sinuun yhteyttä parin seuraavan arkipäivän kuluessa. 

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Insinööritoimisto Planmax Oy:n tietosuojaselosteesta »

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Planmax logo

050 549 8443
info@planmax.fi

Knitter Business Park
Kutojantie 6–8
02630 Espoo

Y-tunnus: 2875802-4

Meistä

Insinööritoimisto Planmax Oy on pääosin pääkaupunkiseudulla ja sen lähikunnissa toimiva täyden palvelun sähköinsinööritoimisto.

Taloyhtiöille
Yrityksille
Yksityisille
Ratasähköistys

LK pätevyys logo S1 pätevyys logo KNX partner logo

Copyright © 2024 Planmax Oy