Moderni ja joustava sähköinsinööritoimisto

Sähköteknisiä suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita laajalla skaalalla yrityksille

Tarjoamme sähköteknisiä suunnittelu- ja asiantuntijapalveluita kaikentyyppisille yrityksille.

Palvelutarjontamme on laaja. Perinteisten sähköinsinööritoimistojen tarjoamien sähkösuunnittelu- ja sähkövalvontapalveluiden lisäksi saat meiltä esim. sähkölaitteistosi määräaikaistarkastuksen tai vaikkapa lämpökuvauksen. Mikäli sähkölaitteistosi edellyttää käytön johtajaa, voimme ottaa tämänkin tehtävän hoitaaksemme. 

favicon

Toimitilojen sähkösuunnittelu 

Vaikka tarjoamme sähköteknisiä asiantuntijapalveluita laajasti, sähkösuunnittelu on kuitenkin aina ollut osaamisemme keskiössä. Meiltä saat sähkösuunnittelun vahvalla ammattitaidolla kohteeseen kuin kohteeseen.

favicon

Sähkötarkastukset

Meiltä saat sähkölaitteistojen määräaikaistarkastukset ja varmennustarkastukset totuttua nopeammalla aikataululla. 

favicon

Sähkölaitteistojen lämpökuvaus

Sähkö aiheuttaa suurimman osan rakennusten palovahingoista. Lämpökuvauksen avulla sähkölaitteistossasi mahdollisesti piilevät viat löydetään helposti ja nopeasti.

Toimitilojen sähkösuunnittelu 

Vaikka tarjoamme sähköteknisiä asiantuntijapalveluita laajasti, sähkösuunnittelu on kuitenkin aina ollut osaamisemme keskiössä. Meiltä saat sähkösuunnittelun vahvalla ammattitaidolla kohteeseen kuin kohteeseen. Meillä on kokemusta monipuolisesti vaativista ja hyvin erityyppisten toimitilakohteiden sähkösuunnittelusta.  

Olemme asiakaspalvelulähtöinen, kilpailukykyinen ja ketterä toimija. Planmaxilla sähkösuunnittelu ja sähkösuunnitelma toteutuu joustavasti jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitynä. Palveluihimme tyytyväiset asiakkaat ovat meille kunnia-asia. 

Sähkölaitteistojen määräaikaistarkastukset ja varmennustarkastukset 

Meiltä saat sähkölaitteistojen määräaikaistarkastukset ja varmennustarkastukset totuttua nopeammalla aikataululla. 

Sähköturvallisuuslaki edellyttää, että liikehuoneistojen sähkölaitteistoille on tehtävä määräaikaistarkastus 10 vuoden välein, mikäli Pääsulakkeiden/ylivirtasuojan koko on yli 35 A. Määräaikaistarkastuksen päätarkoitus on tarkastaa, että sähkölaitteiston käyttö on turvallista, laitteistoa on pidetty asianmukaisessa kunnossa ja sähkölaitteistossa mahdollisesti esiintyvät turvallisuuspuutteet tuodaan sähkölaitteiston haltijan tietoon.  

Paritaloa suurempien asuinrakennusten sähkölaitteistoille ja muille ylivirtasuojakooltansa yli 35 A sähkölaitteistoille (sähkölaitteistolaitteistoluokat 1, 2 ja 3) pitää sähköurakoitsijan oman käyttöönottotarkastuksen lisäksi teettää varmennustarkastus valtuutetulla tarkastajalla tai tarkastuslaitoksella. Uudisasennusten lisäksi varmennustarkastus on teetettävä edellä mainittujen sähkölaitteistoluokan sähkölaitteisiin kohdistuvien merkittävien muutos- tai laajennustöiden yhteydessä, kun muutosaluetta suojaavan ylivirtasuojan koko on yli 35 A sähkölaitteistossa, jolle käytönjohtajaa ei edellytetä, tai yli 250 A käytönjohtajaa edellyttävissä sähkölaitteistoissa. Varmennustarkastuksen tilaaminen on sähköurakoitsija vastuulla, mutta mikäli sähköurakoitsija laiminlyö velvollisuutensa, tulee sähkölaitteiston haltijan huolehtia siitä, että varmennustarkastus pidetään.  

Sähkölaitteistojen lämpökuvaus

Sähkö aiheuttaa suurimman osan rakennusten palovahingoista. Lämpökuvauksen avulla sähkölaitteistossasi mahdollisesti piilevät viat löydetään helposti ja nopeasti. Näitä voivat olla esim. jyrsijöiden aiheuttamat tuhot, lika, lämpölaajenemisen vuoksi löystyneet liitokset sekä vino- ja ylikuormitukset. 

Olemme SETI:n hyväksymä lämpökuvausyritys. Meillä lämpökuvauksen suorittaa aina LK-pätevyyden omaavat henkilöt. 

Ota yhteyttä tai jätä soittopyyntö

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Insinööritoimisto Planmax Oy:n tietosuojaselosteesta »

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Planmax logo

050 549 8443
info@planmax.fi

Knitter Business Park
Kutojantie 6–8
02630 Espoo

Y-tunnus: 2875802-4

Meistä

Insinööritoimisto Planmax Oy on pääosin pääkaupunkiseudulla ja sen lähikunnissa toimiva täyden palvelun sähköinsinööritoimisto.

Taloyhtiöille
Yrityksille
Yksityisille
Ratasähköistys


LK pätevyys logoS1 pätevyys logoKNX partner logo

Copyright © 2024 Planmax Oy