Moderni ja joustava sähköinsinööritoimisto
Valaistussuunnittelu
Hyvin toteutetulla valaistuksella on merkittävä vaikutus tilojen käytettävyyteen, viihtyvyyteen ja tunnelmaan.

Valaistussuunnittelun ammattilainen

Hyvin toteutettu valaistus vaikuttaa merkittävästi tilan käytettävyyteen, viihtyvyyteen ja tunnelmaan.

Hyvin toteutetulla valaistuksella on merkittävä vaikutus tilojen käytettävyyteen, viihtyvyyteen ja tunnelmaan. Siksi valaistussuunnittelu kannattaa teettää kaltaisellamme alan hyvin tuntevalla ammattilaisella.

Eri tilojen käyttötarkoitus on tärkein valaistukseen vaikuttava tekijä. Valaistuksen on oltava kyseiseen tilaan soveltuva ja oltava voimakkuudeltaan riittävä. Myös tilan sisustus, väri ja korkeus on otettava valaistusratkaisuissa huomioon.

Otamme valaistussuunnittelussamme huomioon kunkin kohteen yksilölliset tekijät, huomioimme eri tilojen käyttötarkoitukset ja suunnittelemme kuhunkin tilaan parhaiten soveltuvan valaistuksen. Otamme valaistussuunnittelussa huomioon myös valaistukseen liittyvät määräykset ja standardit sekä tietenkin asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toivomukset.

Valaistuksen ohjaus

Valaistuksen huolellisesti suunnitellulla ohjauksella voidaan saavuttaa merkittävää energiasäästöä sekä pidentää valaisinten elinikää ja huoltoväliä kohteessa kuin kohteessa. Nykyiset pitkälle kehittyneet valaistuksenohjaustekniikat parantavat lisäksi huomattavasti valaistuksen käytettävyyttä, tuovat tiloihin lisää viihtyisyyttä ja lisäävät turvallisuuden tunnetta. Esim. kulkuväylien valaistusta himmennetään nykyään yleisesti päivänvalon ja läsnäolon perusteella tuoden energiasäästöä, viihtyisyyttä ja tasaisen valaistusvoimakkuuden.

Huoneeseen tulevan päivänvalon määrä vaihtelee runsaasti eri vuoden ja vuorokauden aikoina, siksi valaistuksen monipuolinen säädettävyys on myös tärkeä asia. Huomioimme monipuoliset ohjausmahdollisuudet aina suunnittelussamme.

Kuvia 3D-valaistussuunnittelusta

Asiakkaidemme kokemuksia

Kaikki asiakaskokemukset »

Sähkö- ja KNX taloautomaatio-suunnittelu omakotitaloon

Asiakas kiittelee tyytyväisenä erityisesti Planmaxin rohkean visionääristä näkökulmaa kaikesta, mitä piti ottaa huomioon: “Planmax hoiti kaiken kokonaisvaltaisesti ja palvelun taso on erittäin korkea”.

Lue lisää »

Vaativien taloautomaatio­kohteiden suunnittelu

“Planmax on alansa asiantuntijayritys, jossa tekemisen meininki yhdistyy palvelualttiuteen juuri oikealla tavalla. Suunnittelun tuloksena syntyy erittäin laadukkaita sähkökuvia, joiden perusteella urakkaa on hyvä tehdä”, kehuu Digisähkön Jani Hirvonen.

Lue lisää »

”Aiemmin saamastamme tarjouksesta Jaakko sai höylättyä pois 100 000 euroa”

”Jaakko otti projektimme heti haltuun ja ammattilaisena sai nopeasti aikaan koko sähköistyksen raamit laatimalla autohalliin rakennettavalle latausinfralle teknisen hankekuvauksen, jonka sisällön maallikkokin ymmärsi.”

Lue lisää »

Referenssikohteitamme

Katso lisää referenssejä »

Bolero Business Park, Helsinki 

Atomitie 2, 00370 Helsinki (Pitäjänmäki) 

Toimisto-/toimitilarakennus 

C-talon 7 kerroksen toimistotilan (769 m²) sähkö- ja valaistussuunnittelu 

B-talon 6 kerroksen toimistotilan (319 m²) sähkö- ja valaistussuunnittelu 

Kanavaranta 9, Helsinki

Kanavaranta 9, 00160 Helsinki 

Toimitila-/toimistorakennus 

6 kerroksen toimistotilan (260 m²) saneeraukseen liittyvä sähkö- ja valaistussuunnittelu 

Kumpulantie 9, Helsinki

Kumpulantie 9, 00520 Helsinki (Vallila) 

Toimisto-/toimitilarakennus 

2. kerroksen aulan ja 4. kerroksen showroomin sähkö- ja valaistussuunnittelu 

Alan parhaat ohjelmat ja työkalut

Meillä on käytössämme valaistussuunnittelualan parhaat laskenta- ja visualisointiohjelmat. Laadimme asiakkaan halutessa valaistussuunnitelman kolmiulotteisena eli 3D:nä. 3D-valaistussuunnittelussa rakennus mallinnetaan huoneineen ja pihoineen tarkasti kolmiulotteisena käyttäen Dialux Evo-tietokoneohjelmistoa. 3D-valaistussuunnittelulla taataan toimiva ja kaikki asiakkaan mieltymykset täyttävä valaistus. 3D-valaistussuunnittelun asiakkaan on mahdollista tietää jo suunnitteluvaiheessa, miltä eri tilojen valaistus tulee näyttämään kohteen valmistuttua.

Ota yhteyttä tai jätä soittopyyntö

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Insinööritoimisto Planmax Oy:n tietosuojaselosteesta »

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Planmax logo

050 549 8443
info@planmax.fi

Knitter Business Park
Kutojantie 6–8
02630 Espoo

Y-tunnus: 2875802-4

Meistä

Insinööritoimisto Planmax Oy on pääosin pääkaupunkiseudulla ja sen lähikunnissa toimiva täyden palvelun sähköinsinööritoimisto.

Taloyhtiöille
Yrityksille
Yksityisille
Ratasähköistys

LK pätevyys logo S1 pätevyys logo KNX partner logo

Copyright © 2024 Planmax Oy