Moderni ja joustava sähköinsinööritoimisto
Aurinkosähköselvitys
Selvitys aurinkosähkövoimalan rakentamisesta kiinteistölle

Aurinkosähköselvitys

Tarjoamme kiinteistön omistajalle aurinkosähköselvitystä, jolla kerromme kiinteistön mahdollistaman aurinkosähkövoimalan tiedot, kuinka aurinkosähkövoimala olisi tehokkainta toteuttaa ja arvioimme perustamiskustannuksia ja taloudellista kannattavuutta.

Selvitystä tehdessämme tutustumme kiinteistöön ja mahdollisiin aurinkosähkövoimalaloille soveltuviin paikkoihin. Selvitämme mihin aurinkopaneelien tuottama sähköteho voidaan syöttää ja mikä olisi paras ratkaisutapa. Selvitämme minkä kokoinen aurinkosähkövoimala kiinteistöön on mahdollista tehdä. Tähän vaikuttaa kiinteistön suurin hyödynnettävä pinta-ala, johon aurinkosähkövoimala voidaan asentaa ja miten suuren voimalan lisäämisen keskus mahdollistaa. Selvitämme myös sähköverkkoyhtiöltä kiinteistön energiankulutustietoja. Näiden perusteella arvioimme selvitykseen aurinkosähkövoimalan perustamiskustannukset, tuottoa ja takaisinmaksuaikaa.

Mitä aurinkosähköselvitykseen sisältyy

Aurinkosähköselvitykseen sisältyy kohdekäynti. Kohdekäynnillä tutustumme kiinteistön keskukseen ja saatavilla oleviin nykyisiin sähkösuunnitelmadokumentteihin. Käynnillä määrittelemme parhaat tilat/sijoituspaikat inverttereille ja johtoreiteille. Pyydämme sähköverkkoyhtiöltä energiakulutustietoja. Kulutustietojen, kiinteistön sijaintitietojen ja kohdekäynnin pohjalta laadimme aurinkosähköselvityksen kirjallisessa muodossa. Selvityksessä kerromme aurinkosähkövoimalan koon määrittämisen perusteet, suositeltavan koon ja sen odotettavan sähkötehon tuoton. Laskemme kustannusarvion tälle aurinkosähkövoimalalle. Kustannusarvion ja odotetun sähkötehon tuoton avulla määritämme arvion kuoletusajalle. Kuoletusaika on todellakin arvio, sillä sähkön hinta on viime aikoina vaihdellut voimakkaasti. Kuoletusaika on parhaimmillaankin useampia vuosia ja tulevien vuosien keskimääräisen hinnan arviointi on todella vaikeaa.

Referenssikohteitamme

Katso lisää referenssejä »

Asunto Oy Espoon Pääri

Säterinrinne 4, 02600 Espoo (Leppävaara) 

Pää- ja kiinteistökeskuksien lämpökuvaus , aurinkosähköselvitys ja sähköauton latauspisteiden tarveselvitys 

8 Huoneistoa 
Rakennettu 2002 

Asunto-osakeyhtiö Vaasankatu 9, Helsinki 

Vaasankatu 9, 00500, Helsinki (Harju) 

Sadevesijärjestelmän sulanapitolämmitysten suunnittelu ja aurinkosähköselvitys 

Rakennettu 1941 
kerrostalo 
104 huoneistoa, 2 asuinrakennusta, 4-6 kerrosta 

Asunto Oy Kaarenhaltia, Vantaa

Haltiantie 4-8, 01600, Vantaa (Myyrmäki) 

Aurinkosähköselvityksen laadinta kiinteistön seitsemään rakennukseen

Rakennettu 1966 
Kerrostalo 
250 huoneistoa, 7 asuinrakennusta, 3 kerrosta

Asiakkaidemme kokemuksia

Kaikki asiakaskokemukset »

Yhteistyö Insinööritoimisto Aavat Oy:n kanssa

”Planmax on pysynyt aina aikatauluissa, vaikka tämä ei todellakaan ole selviö tämän tyyppisissä kumppanuuksissa. Jatkamme yhteistyötä Planmaxin kanssa, vaikka meillä on omiakin sähkösuunnittelijoita. Tämä kertonee olennaisen.”

Lue lisää »

Sähköautojen latausverkoston suunnittelu taloyhtiöön

Vuonna 2020 Planmax suunnitteli taloyhtiö Helsingin Käpylän Posteljooniin sähköautojen latausverkoston. Planmax myös kilpailutti ja valvoi varsinaisen urakan. Kyseessä oli 38 autopaikan autohallikohde. 

Lue lisää »

”Aiemmin saamastamme tarjouksesta Jaakko sai höylättyä pois 100 000 euroa”

”Jaakko otti projektimme heti haltuun ja ammattilaisena sai nopeasti aikaan koko sähköistyksen raamit laatimalla autohalliin rakennettavalle latausinfralle teknisen hankekuvauksen, jonka sisällön maallikkokin ymmärsi.”

Lue lisää »

Ota yhteyttä tai jätä soittopyyntö

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Insinööritoimisto Planmax Oy:n tietosuojaselosteesta »

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Planmax logo

050 549 8443
info@planmax.fi

Knitter Business Park
Kutojantie 6–8
02630 Espoo

Y-tunnus: 2875802-4

Meistä

Insinööritoimisto Planmax Oy on pääosin pääkaupunkiseudulla ja sen lähikunnissa toimiva täyden palvelun sähköinsinööritoimisto.

Taloyhtiöille
Yrityksille
Yksityisille
Ratasähköistys

LK pätevyys logo S1 pätevyys logo KNX partner logo

Copyright © 2024 Planmax Oy