Moderni ja joustava sähköinsinööritoimisto
Asiantunteva ja ammattitaitoinen sähkötöiden valvonta on tärkeää onnistuneen lopputuloksen kannalta.

Sähköistysprojektien rakennuttaminen ja sähkövalvontatehtävät 

Tarjoamme sähköistysprojekteihin projektinjohto- ja rakennuttamispalveluita sekä sähköasennustöiden valvontaa. Rakennuttajakonsulttina toimimme asiakkaan eli hankkeeseen ryhtyvän osapuolen edunvalvojana.

Tarjoamme rakennuttamispalveluita aina hankeen valmistelu- ja esiselvitysvaiheesta vastaanottoon ja takuuajan päättymiseen asti. Sähköasennustöiden valvojana tehtävämme on valvoa, että sähkötyöt toteutetaan suunnitelmien, sopimuksen, ja asiakkaamme edun mukaisesti, noudattaen lakeja ja standardeja, ja että vaaditut tarkastukset tehdään.  

Sähköistysprojektin rakennuttaminen 

Rakennuttajakonsulttipalvelulla vastaamme projektin johtamisesta asiakkaan asettamiin teknisiin ja laadullisiin tavoitteisiin asetetun budjetin ja aikataulun sallimissa rajoissa. 

Ennen suunnitteluvaihetta asetamme asiakkaan kanssa tavoitteet suunnittelulle, ja etsimme juuri kyseiseen hankkeeseen parhaiten soveltuvat sähkösuunnittelijat. Suunnitteluvaiheessa ohjaamme suunnittelutyötä niin, että suunnittelussa huomioidaan asiakkaan projektille asettamat tavoitteet täyttyvät. Huolehdimme siitä, että asiakas saa suunnittelutyön tuloksena laadukkaat sähkösuunnitelmat, joista löytyy kaikki se sisältö, josta on sovittu. 

Suunnitteluvaiheen päättyessä ja sähkösuunnitelmien valmistuttua on aika löytää sähköistystöille tekijä, eli urakoitsija. Laadimme sähköistystöistä tarjouspyynnön, joka lähetetään sähköurakointiliikkeisiin. Tarjoukset saatuamme valitsemme yhdessä asiakkaan kanssa sähköistystöille parhaiten soveltuvimman urakoitsijan. 

Asiakkaidemme kokemuksia

Kaikki asiakaskokemukset »

Yhteistyö Insinööritoimisto Aavat Oy:n kanssa

”Planmax on pysynyt aina aikatauluissa, vaikka tämä ei todellakaan ole selviö tämän tyyppisissä kumppanuuksissa. Jatkamme yhteistyötä Planmaxin kanssa, vaikka meillä on omiakin sähkösuunnittelijoita. Tämä kertonee olennaisen.”

Lue lisää »

Sähköautojen latausverkoston suunnittelu taloyhtiöön

Vuonna 2020 Planmax suunnitteli taloyhtiö Helsingin Käpylän Posteljooniin sähköautojen latausverkoston. Planmax myös kilpailutti ja valvoi varsinaisen urakan. Kyseessä oli 38 autopaikan autohallikohde. 

Lue lisää »

”Aiemmin saamastamme tarjouksesta Jaakko sai höylättyä pois 100 000 euroa”

”Jaakko otti projektimme heti haltuun ja ammattilaisena sai nopeasti aikaan koko sähköistyksen raamit laatimalla autohalliin rakennettavalle latausinfralle teknisen hankekuvauksen, jonka sisällön maallikkokin ymmärsi.”

Lue lisää »

Referenssikohteitamme

Katso lisää referenssejä »

Asunto Oy Laivastokatu 14, Helsinki

Laivastokatu 14, 00160 Helsinki (Katajanokka) 

Linjasaneerauksen sähköasennustöiden valvonta 

Rakennettu 1912 
kerrostalo 
36 huoneistoa, 6 kerrosta 

Power Sello, Espoo

Kauppakeskus Sello, Leppävaarankatu 02600 Espoo (Leppävaara) 

Liiketila 

Power-myymälän sähkösuunnittelu. Myymälän koko toimisto- ja varastotiloineen n. 1800 m². 

Melkonkatu 11, autohalli, Helsinki

Köydenpunojankatu 8, 00180 Helsinki (Kamppi) 

Sähköauton latausinfran hankesuunnittelu ja työmaa-aikaiset projektinjohto- ja valvontatehtävät 

195 autohallipaikan kohde 
Rakennettu 2001 
11 kW latausvalmius 195 autopaikalle 

Sähköasennustöiden valvonta 

Palveluvalikoimamme kattaa myös sähköasennustöiden valvonnan. Valvomme, että asennukset tehdään suunnitelmien ja sopimuksien mukaisesti voimassa olevia lakeja ja asennusstandardeja noudattaen. Mikäli projektissa tulee yllättäviä muutoksia, reagoimme näihin viipymättä. Mikäli muutos edellyttää muutossuunnitelmia, pidämme huolen siitä, että suunnitelmat tulee tehdyksi ja nämä saadaan työmaan käyttöön niin pian kuin mahdollista. Huolehdimme sähköasennustöiden valvojana myös siitä, että kaikki rakennusvaiheen edellyttämät sähkötyöt tulee tehtyä oikea-aikaisesti, eli mitään sellaista ei jää työvaiheessa tekemättä, jota ei enää myöhemmin ole mahdollista tehdä. Valvomme myös, että käyttöönottotarkastus tehdään ja mahdollisesti myös vaadittava varmennustarkastus. 

Asiantunteva ja ammattitaitoinen sähkötöiden valvonta on erittäin tärkeää onnistuneen lopputuloksen kannalta. Palkatessaan meidät valvojaksi hankkeeseensa, asiakas voi olla varma siitä, että kaikki sähköasennukset tulee tehdyksi laadukkaasti, voimassa olevien lakien ja sähköasennusstandardien mukaisesti ja työn lopputulos vastaa sitä, josta on maksettu. 

Ota yhteyttä tai jätä soittopyyntö

Ota yhteyttä – tai jätä soittopyyntö niin keskustellaan asiasta. Otamme sinuun yhteyttä seuraavan parin arkipäivän kuluessa. 

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Insinööritoimisto Planmax Oy:n tietosuojaselosteesta »

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Planmax logo

050 549 8443
info@planmax.fi

Knitter Business Park
Kutojantie 6–8
02630 Espoo

Y-tunnus: 2875802-4

Meistä

Insinööritoimisto Planmax Oy on pääosin pääkaupunkiseudulla ja sen lähikunnissa toimiva täyden palvelun sähköinsinööritoimisto.

Taloyhtiöille
Yrityksille
Yksityisille
Ratasähköistys


LK pätevyys logoS1 pätevyys logoKNX partner logo

Copyright © 2024 Planmax Oy