Moderni ja joustava sähköinsinööritoimisto
Sähkö- ja telejärjestelmien kuntoarviot
Selvitämme sähkö- ja teleasennusten järjestelmäkohtaisen nykytilan ja annamme nykykunnosta arvion.

Sähkökuntoarviot

Tarkoitus on kertoa kiinteistön omistajalle sähkö- ja telejärjestelmien sen hetkinen kunto ja korjaustarpeet.

Tehdessämme sähkökuntoarvioita selvitämme kiinteistön sähkö- ja teleasennusten järjestelmäkohtaisen nykytilan ja annamme nykykunnosta arvion. Kunto selvitetään tutkimalla kiinteistön olemassa olevia sähköpiirustuksia ja arvioimalla laitteiston kunto tehtävän kohdekäynnin aikana silmämääräisesti rakenteita rikkomatta. Annamme tarvittaessa kuitenkin tekimiemme havaintojen perusteella työn lopputuloksena syntyvässä kuntoarvioraportissa suosituksen joidenkin järjestelmien tarkempaan tutkimiseen mahdollisten mittausten tekemiseen.

Mitä sähkökuntoarvioomme sisältyy

Kuntoarvioomme sisältyy aina ennen kohdekäyntiä tehtävä asukaskysely, joka auttaa meitä kiinnittämään kohdekäynnillä huomiomme oikeisiin ja asukkaiden tärkeäksi katsomiin asioihin. Kirjoitamme kohdekäynnin havaintojen perusteella sähkökuntoarvioraportin, jossa käymme läpi sähkö- ja telejärjestelmät järjestelmäkohtaisesti. Liitämme kuntoarvioraporttiin myös valokuvia kohdekäynnillä tekemistämme havainnoista. Tuomme raportissa selkeästi esiin kiireellistä korjausta vaativat kohteet. Mikäli havaitsemme kohdekäynnillä jotain kriittistä, esim. jonkun välittömän korjauksen vaatiman sähköturvallisuusriskin, raporttiin kirjaamisen lisäksi raportoimme havainnosta viipymättä erikseen esim. taloyhtiön isännöitsijälle.

Liitämme kuntoarvioraporttiimme aina mukaan PTS-suunnitelman, eli pitkän tähtäimen suunnitelman. Esitämme PTS-suunnitelmassa kunnossapitokohteet kustannusarvioineen ja suositeltuineen ajoituksineen seuraavalle 10 vuodelle.

Asiakkaidemme kokemuksia

Kaikki asiakaskokemukset »

Yhteistyö Insinööritoimisto Aavat Oy:n kanssa

”Planmax on pysynyt aina aikatauluissa, vaikka tämä ei todellakaan ole selviö tämän tyyppisissä kumppanuuksissa. Jatkamme yhteistyötä Planmaxin kanssa, vaikka meillä on omiakin sähkösuunnittelijoita. Tämä kertonee olennaisen.”

Lue lisää »

Sähköautojen latausverkoston suunnittelu taloyhtiöön

Vuonna 2020 Planmax suunnitteli taloyhtiö Helsingin Käpylän Posteljooniin sähköautojen latausverkoston. Planmax myös kilpailutti ja valvoi varsinaisen urakan. Kyseessä oli 38 autopaikan autohallikohde. 

Lue lisää »

”Aiemmin saamastamme tarjouksesta Jaakko sai höylättyä pois 100 000 euroa”

”Jaakko otti projektimme heti haltuun ja ammattilaisena sai nopeasti aikaan koko sähköistyksen raamit laatimalla autohalliin rakennettavalle latausinfralle teknisen hankekuvauksen, jonka sisällön maallikkokin ymmärsi.”

Lue lisää »

Ota yhteyttä tai jätä soittopyyntö

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Insinööritoimisto Planmax Oy:n tietosuojaselosteesta »

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Planmax logo

050 549 8443
info@planmax.fi

Knitter Business Park
Kutojantie 6–8
02630 Espoo

Y-tunnus: 2875802-4

Meistä

Insinööritoimisto Planmax Oy on pääosin pääkaupunkiseudulla ja sen lähikunnissa toimiva täyden palvelun sähköinsinööritoimisto.

Taloyhtiöille
Yrityksille
Yksityisille
Ratasähköistys

LK pätevyys logo S1 pätevyys logo KNX partner logo

Copyright © 2024 Planmax Oy