Moderni ja joustava sähköinsinööritoimisto
Tarinamme
"Yrittäjänä olen oppinut luottamaan siihen, että hyvä duuni kantaa."

Insinööritoimisto Planmax

Yrityksemme on niittänyt Uudellamaalla mainetta yrittäjähenkisenä insinööritoimistona, joka pysyy aikatauluissa ja omaksuu haastavia sähkösuunnittelun kokonaisuuksia ennakkoluulottomasti.

Kun Insinööritoimisto Planmax aloitti osakeyhtiömuotoisena vuonna 2018 oli toimitusjohtaja Jaakko Laitilalla takanaan monipuolisia sähkösuunnittelutehtäviä jo reilun vuosikymmenen ajalta. Päivätyön lisäksi vuodet sivutoimisena yrittäjänä sähkösuunnittelun parissa olivat kuin huomaamatta synnyttäneet oman toimiston. Oli viimein aika tehdä unelmasta totta ja hypätä pois vakituisesta työpaikasta. 

Idea omasta firmasta oli simppeli; tarjota yrityksille ja rakennuttajille sähkö- ja valaistustekniset suunnittelupalvelut. Samalla Planmax hoitaisi urakoihin liittyvät projektinjohto-, rakennuttamis-, valvonta– ja muut konsultointipalvelut sekä sähkösuunnittelun. Planmaxin tarina oli alkamassa ja sen kotipesä sijaitsee nykyään Espoon Kilossa Knitter Business Parkissa.

– 2018 alkuvuodesta oli alkamassa yksi sähkö- ja KNX-taloautomaatiosuunnitteluprojekti Ranskan Cannesiin rakennettavaan 1000 neliön Villaan, joka tarjosi niin paljon työtä, että uskaltauduin jättäytymään pois palkkatyöstä kokopäiväiseksi yrittäjäksi. Tosin Cannesin projektin aloitus sitten kuitenkin venähti. Onneksi heti tammikuussa 2018 kuitenkin löytyi korvaavaa tekemistä mm. kauppakeskus Sellon Power-myymälän sähkösuunnittelun myötä.  

Alkuun Laitilaa myös pelotti ryhtyä ylipäänsä yrittäjäksi, koska alalla tulevaa ei ole helppo ennustaa. 

– Töitä yleensä on kuukausi tai kaksi eteenpäin ja sen jälkeen on usvaisempaa. Aina niitä hommia jostain tulee ja yrittäjänä olen oppinut luottamaan siihen, että hyvä duuni kantaa. 

Planmax Oy

Hyvin nopeasti Planmax olikin tilanteessa, jossa Laitilan tunnit vuorokaudessa alkoivat loppua ja lisäkäsiä oli pakko saada firmaan. Laitila löysi Planmaxille ensiksi Annika Valtosen ja pian seurasi puolisen tusinaa alan ammattilaista Planmaxin riveihin. Jokaisella on oma tonttinsa, mutta pienessä firmassa työntekijät pääsevät tekemään monipuolisempia työtehtäviä ja oppimaan samalla uutta. 

Yritys on sittemmin niittänyt Uudellamaalla mainetta yrittäjähenkisenä insinööritoimistona, joka pysyy aikatauluissa ja omaksuu myös haastavia sähkösuunnittelun kokonaisuuksia ennakkoluulottomasti. Planmaxin asiakkaina on useita muita insinööritoimistoja esim. Rejlers Finland Oy, Insinööritoimisto Aavat Oy, Insinööritoimisto Artella Oy ja arkkitehtitoimisto Arkkitehdit Osara Oy. Urakoitsijapuolen asiakkaista mainittakoon esim. Bravida Finland Oy ja Suomen Teholämpö Oy. Planmaxilla on asiakkaina myös suuria kiinteistön omistajia, esim. Newsec Property Asset Management Finland Oy ja Holiday Club Resort Oy. 

Mitä työtekijämme kertovat meistä?

Planmax Oy

”Asenteella on tässä työssä keskeinen rooli”

”Reilussa vuodessa olen nyt edennyt nuoremmasta suunnittelijasta suunnittelupäälliköksi. Toivoisin, että tämä tarinani motivoisi myös rohkeasti hakemaan töitä meiltä.”

Annika Valtonen, suunnittelupäällikkö

Planmax Oy

”Aina on jännittävää opittavaa”

”Planmaxilla on tarjota sähkösuunnittelutöitä laidasta laitaan, kaikentyyppisiin kiinteistöihin. Toistaiseksi olen keskittynyt kuitenkin pääasiassa kaikkeen sähköauton lataukseen liittyvään.”

Juhana Filppula, sähkösuunnittelija

Planmax Oy

”Hyvä duuni kantaa”

”Yrityksemme on niittänyt Uudellamaalla mainetta yrittäjähenkisenä insinööritoimistona, joka pysyy aikatauluissa ja omaksuu myös haastavia sähkösuunnittelun kokonaisuuksia ennakkoluulottomasti.”

Jaakko Laitila, toimitusjohtaja

Arvomme

Ammattitaito: Kokemuksemme alaan liittyvistä erilaisista projekteista on mittava. Asiantuntijahenkilöstömme omaa alaan liittyvän insinöörikoulutuksen ja osallistumme jatkuvasti osaamistamme kehittäviin ammatillisiin kurssimuotoisiin koulutuksiin.

Asiakaslähtöisyys: On toimintamme perusta ja huomioimme asiakkaan tarpeet kaikissa tilanteissa. Ilman asiakasta ei olisi yritystäkään.

Joustavuus: Miksi tehdä asiat kuten aina ennenkin on tehty, jos ne voi tehdä vielä paremmin ja ehkäpä vielä kustannuksia säästäen. Olemme taipuvaisia nopeisiin ja yllättäviinkin muutoksiin.

Ekologisuus: Otamme työssämme aina ympäristönäkökohdat ja energiataloudellisuuden huomioon.

Kehity ajan mukana: Edustamamme ala on nopeasti kehittyvä ja meidän on itsekin kehityttävä mukana.

Planmax logo

050 549 8443
info@planmax.fi

Knitter Business Park
Kutojantie 6–8
02630 Espoo

Y-tunnus: 2875802-4

Meistä

Insinööritoimisto Planmax Oy on pääosin pääkaupunkiseudulla ja sen lähikunnissa toimiva täyden palvelun sähköinsinööritoimisto.

Taloyhtiöille
Yrityksille
Yksityisille
Ratasähköistys


LK pätevyys logoS1 pätevyys logoKNX partner logo

Copyright © 2024 Planmax Oy