Moderni ja joustava sähköinsinööritoimisto
Tunnemme eri aikakauden rakennuksiin liittyvät ominaispiirteet ja osaamme huomioida niiden tarpeet jo suunnitteluvaiheessa.
Pyydä tarjous

Linjasaneeraus

Linjasaneeraus tulee ajankohtaiseksi, kun rakennuksen viemäri-, vesi-, sähkö tai televerkostot kaipaavat uusimista. Tarjoamme sähkösuunnittelua kiinteistöjen linjasaneeraushankkeeseen. Kiinteistön sähkö- ja telejärjestelmät ovat helpointa ja teknistaloudellisesti järkevintä uusia vesi- ja viemärijärjestelmien linjasaneerauksen yhteydessä, jolloin rakenteet ovat avattuna vesi- ja viemäriputkille.

Teemme linjasaneerauksen sähkösuunnittelun ammattitaidolla.  Tunnemme eri aikakauden rakennuksiin liittyvät ominaispiirteet ja osaamme ottaa tämän vuoksi huomioon mahdollisesti eteen tulevat ongelmat jo suunnitteluvaiheessa. 

Miksi uusia sähköt, vesi- ja viemärijärjestelmien uusimisen yhteydessä ?

Linjasaneeraus tulee tarpeeseen, kun kiinteistön sähkö- ja telekaapelit ovat vanhentuneet vuosien aikana. Kiinteistön sähkö- ja telejärjestelmien teknisen käyttöiän on arvioitu yleisesti olevan laitteineen, keskuksineen ja kaapelointeineen noin 30–50 vuotta. Järjestelmät ovat yleensä tuon ajan jälkeenkin toimivia, mutta eivät vastaa puolen vuosisadan ikäisenä enää kaikilta osin nykyajan kasvaneita vaatimuksia.

Asunnoissa käytettävien sähkölaitteiden määrä on huomattavasti kiinteistön rakentamisajankohtaa suurempi. Vaatimukset tietoverkojen tiedonsiirtonopeudelle ovatkin kasvaneet todella merkittävästi. Lisäksi järjestelmien ikääntyessä toimintavarmuus laskee huomattavasti ja kunnossapitokustannukset kasvavat. 

Uusimisen siirtäminen myöhemmäksi linjasaneerauksen jälkeiseen vaiheeseen tuo aluksi säästöjä, mutta on yleensä kokonaisuudessaan esimerkiksi 20 vuoden aikavälillä kalliimpi ratkaisu. Järjestelmien käyttöiän loppuessa sähkösaneerauksessa rakenteet on avattava sähkö- ja telekaapeleiden uusimista varten, joten järkevintä tämä on tehdä linjasaneerauksen yhteydessä. 

Asiakkaidemme kokemuksia

Kaikki asiakaskokemukset »

Yhteistyö Insinööritoimisto Aavat Oy:n kanssa

”Planmax on pysynyt aina aikatauluissa, vaikka tämä ei todellakaan ole selviö tämän tyyppisissä kumppanuuksissa. Jatkamme yhteistyötä Planmaxin kanssa, vaikka meillä on omiakin sähkösuunnittelijoita. Tämä kertonee olennaisen.”

Lue lisää »

”Aiemmin saamastamme tarjouksesta Jaakko sai höylättyä pois 100 000 euroa”

”Jaakko otti projektimme heti haltuun ja ammattilaisena sai nopeasti aikaan koko sähköistyksen raamit laatimalla autohalliin rakennettavalle latausinfralle teknisen hankekuvauksen, jonka sisällön maallikkokin ymmärsi.”

Lue lisää »

Sähköautojen latausverkoston suunnittelu taloyhtiöön

Vuonna 2020 Planmax suunnitteli taloyhtiö Helsingin Käpylän Posteljooniin sähköautojen latausverkoston. Planmax myös kilpailutti ja valvoi varsinaisen urakan. Kyseessä oli 38 autopaikan autohallikohde. 

Lue lisää »

Referenssikohteitamme

Katso lisää referenssejä »

As. Oy Laajasuontie 16-22, Helsinki 

Laajasuontie 20, 00320 Helsinki (Etelä-Haaga) 

Linjasaneerauksen yhteydessä uusittavien sähkö- ja tietoverkkojärjestelmien toteutussuunnittelu 

Rakennettu 1960 
kerrostalo 
68 huoneistoa, 4 asuinkerrostaloa, 3 kerrosta 

Asunto Oy Maria Jotunin tie 4-12, Helsinki

Maria Jotunin tie 4, 6, 7 ja 11, 00400 Helsinki (Pohjois-Haaga) 

Linjasaneerauksen yhteydessä uusittavien sähkö- ja tietoverkkojärjestelmien toteutussuunnittelu  

Rakennettu 1972 
kerrostalo 
19 huoneistoa, 8 asuinkerrostaloa, joissa 3-6 kerrosta 

HUS Luuvaniementie 6, AB-talo Helsinki

Luuvaniementie 6, 00350 Helsinki (Munkkivuori-Niemenmäki) 

Linjasaneerauksen yhteydessä uusittavien sähkö- ja tietoverkkojärjestelmien toteutussuunnittelu 

Rakennettu 1969 
kerrostalo 
64 huoneistoa, 7 kerrosta 

Insinööritoimisto Planmax sähkösuunnittelijana linjasaneerauksissa 

Olemme osaava ja joustava kumppani linjasaneerauksen sähkösuunnitteluun aina hankesuunnitteluvaiheesta toteutussuunnitteluvaiheeseen asti. Kuuntelemme asiakkaan toiveita tarkasti, mutta tuomme vahvasti esiin myös oman näkemyksemme asiantuntijana. Meidän yhteistyökumppaneiden kautta saat myös linjasaneeraushankkeen muiden alojen suunnittelun aina projektinjohto- ja rakennuttamispalveluihin asti. Teemme linjasaneerauksissa yhteistyötä alan johtavien asiantuntijoiden, mm. Insinööritoimisto Aavat Oy kanssa. 

Ota yhteyttä tai jätä soittopyyntö

Kysy lisää linja- ja sähkösaneerausksesta, tai pyydä tarjous jo tänään! 

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Insinööritoimisto Planmax Oy:n tietosuojaselosteesta »

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Planmax logo

050 549 8443
info@planmax.fi

Knitter Business Park
Kutojantie 6–8
02630 Espoo

Y-tunnus: 2875802-4

Meistä

Insinööritoimisto Planmax Oy on pääosin pääkaupunkiseudulla ja sen lähikunnissa toimiva täyden palvelun sähköinsinööritoimisto.

Taloyhtiöille
Yrityksille
Yksityisille
Ratasähköistys


LK pätevyys logoS1 pätevyys logoKNX partner logo

Copyright © 2024 Planmax Oy