Moderni ja joustava sähköinsinööritoimisto
Sähkösuunnittelua yksityisille
Huolella laadittu sähkösuunnitelma maksaa itsensä takaisin. Sähkösuunnittelu toteutetaan aina tarpeen mukaan.

Omakotitalon sähkösuunnittelu

Omakotitalon sähkösuunnittelu toteutetaan huolella etukäteen ennen rakennustöihin ryhtymistä. Huolellisesti suunniteltu ja toteutettu sähkösuunnitelma takaa halutun ja toimivan lopputuloksen.

Omakotitalon toimivalla sähköistysratkaisuilla on merkittävä vaikutus kodin toimivuuteen, asumisviihtyvyyteen sekä valmiin kodin arvoon. Laadukkailla ja huolellisesti laadituilla sähkösuunnitelmilla voidaan kilpailuttaa sähköurakoitsijat samalta lähtöviivalta ja vähennetään tehokkaasti sähköurakassa mahdollisesti ilmaantuvien kalliiden lisätöiden määrää. Siksi voidaankin sanoa, että huolella laadittu sähkösuunnitelma maksaa vähintäänkin itsensä takaisin.

Sähkösuunnitelma asiakkaan tarpeen mukaan

Omakotitalon sähkösuunnittelu toteutetaan aina asiakkaan tarpeen mukaan. Sähkösuunnitelma kattaa juuri kyseiseen kiinteistöön parhaiten soveltuvat sähköistysratkaisut. Projekti toteutetaan asiakkaan toiveita tarkasti kuunnellen ja teemme asiakkaalle ehdotuksia parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. 

Asiantuntijana voimme kertoa asiakkaalle, mitä kaikkea on mahdollista toteuttaa. Huolehdimme siitä, että rakennuksen sähköjärjestelmistä tulee hyvät ja käyttäjäystävälliset ja että ne riittävät pitkälle tulevaisuuteen asti.

Sähkösuunnitelmaan sisältyy aina suunnittelijan ja asiakkaan välillä käytävä suunnittelukokous, jossa kartoitamme asiakkaan toivomukset ja kerromme näkemyksemme kotiin parhaiten sopivista sähköistysratkaisuista. Asiakkaan ollessa kauempana, voidaan kokous pitää myös puhelimen välityksellä.

Sähkösuunnitelman sisältö

Toimitamme asiakkaalle korkealaatuisen sähkösuunnitelman omakotitaloa varten. Sähkösuunnitelma sisältää kaikki samat asiakirjat kuin suurempienkin kiinteistöjen sähköistystöitä varten toimittamamme sähkösuunnitelmasarjat. Suunnitelmasarjaamme sisältyy aina mm. seuraavat asiakirjat:

  • Asemapiirustus eli aluesähköistyssuunnitelma: asemapiirustukseen merkitään esimerkiksi pihalle asennettavat pylväs- ja pollarivalaisimet, maarakennusvaiheessa sähkö- ja telejärjestelmien kaapelointeja varten asennettavat putkitukset ja maadoitukset
  • Sähkötasopiirustukset eli talon arkkitehtipohjakuvien päälle laadittavat sähköistyskuva, joka sisältää mm. asennettavat pistorasiat johdotuksineen
  • Sähkökeskuskaaviot
  • Nousujohtokaavio
  • Maadoituskaavio
  • Valaisinluettelo, johon merkitään ja tyypitetään kaikki taloon asennettavat valaisimet. Laatimaamme sähkösuunnitelmaan sisältyy aina myös valaistussuunnitelma
  • Järjestelmäkaaviot (antenni- yleiskaapelointi- ja mahdollisesti turvajärjestelmäkaavio)
  • Omakotitalon valaistussuunnittelu
  • Omakotitalojen suunnittelu KNX-automaatiolla

Laadukas sähkösuunnitelma omakotitaloon

Olemme vuosin varrella tehneet sähkösuunnittelun kymmeniin omakotitaloihin. Olemme suunnitelleet useita KNX- ja muilla kotiautomaatioratkaisuilla toteutettuja kohteita ja useita perinteisellä sähköistyksellä toteutettuja kohteita. Useat pientalokohteistamme ovat olleet arvokohteita, joiden sähkötekniset ratkaisut on suunniteltu viimeistä kynänpiirtoa myöten huolella.

Kokemuksemme perusteella keskikokoisen omakotitalon laadukkaan ja kaikki yksityiskohdat huomioivan valaistus- ja sähkösuunnitelman laatimiseen, ylempänä mainitut asiakirjat sisältäen, käytämme aikaa kokouksineen noin 4 työpäivää eli 30 tuntia.

Asiakkaidemme kokemuksia

Kaikki asiakaskokemukset »

Sähkö- ja KNX taloautomaatio-suunnittelu omakotitaloon

Asiakas kiittelee tyytyväisenä erityisesti Planmaxin rohkean visionääristä näkökulmaa kaikesta, mitä piti ottaa huomioon: “Planmax hoiti kaiken kokonaisvaltaisesti ja palvelun taso on erittäin korkea”.

Lue lisää »

Vaativien taloautomaatio­kohteiden suunnittelu

“Planmax on alansa asiantuntijayritys, jossa tekemisen meininki yhdistyy palvelualttiuteen juuri oikealla tavalla. Suunnittelun tuloksena syntyy erittäin laadukkaita sähkökuvia, joiden perusteella urakkaa on hyvä tehdä”, kehuu Digisähkön Jani Hirvonen.

Lue lisää »

”Aiemmin saamastamme tarjouksesta Jaakko sai höylättyä pois 100 000 euroa”

”Jaakko otti projektimme heti haltuun ja ammattilaisena sai nopeasti aikaan koko sähköistyksen raamit laatimalla autohalliin rakennettavalle latausinfralle teknisen hankekuvauksen, jonka sisällön maallikkokin ymmärsi.”

Lue lisää »

Referenssikohteitamme

Katso lisää referenssejä »

Villa Lyyski, Cannes, Ranska

Luksushuvila, yli 1000 m², sähkö- valaistus ja KNX-taloautomaatiosuunnittelu 

Villa Jubilee, Helsinki (Kallahti)

Omakotitalo 353 m², sähkö- ja KNX-taloautomaatiosuunnittelu 

Omakotitalo, Kuunaritie, Helsinki (Laajasalo)

Omakotitalo 301 m², sähkö- ja KNX-taloautomaatiosuunnittelu sekä valaistussuunnittelu 

Hyvä sähkösuunnitelma maksaa itsensä takaisin rakennusvaiheessa

Uskallamme väittää, että kohtuuhintaan asti jokainen sähkösuunnitteluun käytetty työtunti maksaa rakennusvaiheessa itsensä takaisin ja estää tehokkaasti työmaa-aikaisia ongelmia. Asiakas saa asennustöiden lopputuloksena kotiinsa erittäin toimivat sähköjärjestelmät viimeisintä yksityiskohtaa myöten.

Jos arvostat siis laadukasta suunnittelutyötä ja etsit sähkösuunnittelijaa, joka laatii korkealaatuisen omakotitalon sähkösuunnitelman kohtuullisella hinnalla, olemme oiva valinta sähkösuunnittelijaksi.

Ota yhteyttä tai jätä soittopyyntö

Käytämme lomakkeen kautta saatuja tietoja palveluidemme tarjoamiseen ja toimittamiseen. Lisätietoja löydät Insinööritoimisto Planmax Oy:n tietosuojaselosteesta »

Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Planmax logo

050 549 8443
info@planmax.fi

Knitter Business Park
Kutojantie 6–8
02630 Espoo

Y-tunnus: 2875802-4

Meistä

Insinööritoimisto Planmax Oy on pääosin pääkaupunkiseudulla ja sen lähikunnissa toimiva täyden palvelun sähköinsinööritoimisto.

Taloyhtiöille
Yrityksille
Yksityisille
Ratasähköistys


LK pätevyys logoS1 pätevyys logoKNX partner logo

Copyright © 2024 Planmax Oy