Moderni ja joustava sähköinsinööritoimisto

Yhteistyö Insinööritoimisto Aavat Oy:n kanssa

Planmax ja Jaakko Laitila uivat meidän kuvioomme vuonna 2019 ensimmäisten yhteisten projektien myötä. Meillä oli ollut aiemmin yhteistyökumppaneja sähkösuunnittelupuolella, mutta Planmax otti sujuvasti heidän tonttinsa.

Jaakon kanssa yhteistyö alkoi pelata heti hyvin. Oikeastaan kuvaavaa hänen toimistonsa duunissa on se, ettei pienestä hätkähdetä. Meillä on esimerkiksi ollut kohteita, joissa sähkösuunnittelu on poikennut kaavasta ja vaatinut erityisosaamista. Moni peruuttaisi tässä kohtaa, mutta Jaakko on tutkinut meidän antamia vanhoja suunnitelmia, pyörittänyt papereita, pähkäillyt ja lopulta sanonut, että onnistuu. 

Ennakkoluulottomuus kuvaa hyvin Jaakkoa, mutta miehellähän on taustaa aina rautateiden sähköistämisestä alkaen, niin eiköhän siinä linjasaanerauskuviotkin suju. 

Kun tähän kuvioon lisätään yrittäjähenkisyys, eli hanskat eivät tipahda tiukan paikan tullen kello 16, niin aina vaan paranee. Planmax on pysynyt aina aikatauluissa, vaikka tämä ei todellakaan ole selviö tämän tyyppisissä kumppanuuksissa. Planmaxilla kun on kuitenkin omat kiireensä ja aikataulunsa. Olen tottunut siihen, että jos deadline on sovittu, niin Jaakon kanssa se pitää.

Jatkamme yhteistyötä Planmaxin kanssa, vaikka meillä on omiakin sähkösuunnittelijoita. Tämä kertonee olennaisen. 

Aavat Oy on vuonna 2014 perustettu korjausrakentamisen suunnittelutoimisto. Työntekijöitä meiltä löytyy tällä hetkellä 25 ja liikevaihto 2,3 miljoonaa euroa. Valtaosa Insinööritoimisto Aavat Oy:n liikevaihdosta muodostuu asuinkiinteistöjen korjaussuunnittelusta ja pääosassa meillä on putkiremontit, eli linjasaneeraukset. Omasta takaa löytyy LVIA-, sähkö- ja rakennesuunnittelijoita.

Ville Saksi, Insinöötitoimisto Aavat

Planmax logo

050 549 8443
info@planmax.fi

Knitter Business Park
Kutojantie 6–8
02630 Espoo

Y-tunnus: 2875802-4

Meistä

Insinööritoimisto Planmax Oy on pääosin pääkaupunkiseudulla ja sen lähikunnissa toimiva täyden palvelun sähköinsinööritoimisto.

Taloyhtiöille
Yrityksille
Yksityisille
Ratasähköistys

LK pätevyys logo S1 pätevyys logo KNX partner logo

Copyright © 2024 Planmax Oy