Moderni ja joustava sähköinsinööritoimisto
Ura Planmaxilla
"Planmaxilla tunnelma on todella rento, eikä täällä ole sellaista turhaa hierarkiaa."

Tule osaksi tiimiämme

Insinööritoimisto Planmax tarjoaa monipuolisia työtehtäviä, joita voi valita omien kykyjen ja toiveiden mukaan. Toimistolla on joustava työaikataulu, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan tasapainon. Työntekijöitä kannustetaan pitämään huolta hyvinvoinnistaan tarjoamalla lounas- ja virike-edut, sekä modernin kuntosalin käyttömahdollisuuden työsuhde-etuna. 

Jos kiinnostuit tehtävästä, kysy lisää sähköpostitse tai puhelimitse. Käydään esim. hyvä ja rento keskustelu puhelimitse mahdollisesta jatkostamme yhdessä. Halutessasi voit jättää sähköpostitse myös perinteisemmän työhakemuksen.

Etsimme joukkueeseemme jatkuvasti uusia vahvistuksia. Voit olla työurallasi jo kokemusta kartuttanut osaaja tai vasta työuraasi aloitteleva nuori nouseva kyky. 

Planmaxin tarjoamassa kokoaikaisessa työssä on mahdollisuus edetä uralla ja kehittyä alan huippuosaajaksi kokeneen sähköalan ammattilaisen opastuksessa. Meillä voi tehdä työtä myös opiskeluiden ohessa osa-aikaisesti. Työilmapiiri on rento ja käytössä ovat ajanmukaiset työvälineet ja ohjelmistot. Palkkaus meillä on kilpailukykyinen ja työntekijöidemme palkat sijoittuvat pääsääntöisesti palkkatilastojen mukaisen palkkauksen yläkvartaalille, eli parhaimman 25 % joukkoon suunnittelu- ja konsulttialalla. 

Planmaxin erikoisosaamista ovat monimuotoiset korjausrakentamisen sähkösuunnitteluprojektit, kuten esim. taloyhtiökiinteistöjen sähkö- ja linjasaneerausprojektit sekä toimitilakiinteistöjen saneeraukset. Korjausrakentamisen sähkösuunnittelun lisäksi teemme myös uudiskohteiden sähkösuunnittelua käsittäen esim, uudiskerrostalo- ja toimitilakohteet. Palvelutarjontaamme kuuluu myös latauspisteisteiden hankintaan liittyvät suunnittelu- ja muut asiantuntijapalvelut aina tarvekartoituksesta ja toteutussuunnittelusta projektinjohto- ja työmaavalvontatehtäviin asti. Palvelutarjontaamme kuuluu myös sähköasennustöiden työmaavalvontapalvelut kaiken tyyppisiin kohteisiin. 

Työtehtäviisi voi sisältyä toiveistasi ja kokemuksestasi riippuen sopivassa suhteessa esim. sähkösuunnittelu- ja työmaavalvontatehtäviä tai voit keskittyä pelkästään toiseen edellä mainituista. Meillä toimistotyön vastapainoksi työpäiviisi sisältyy myös matkustamista Helsingin Metropolialueella, ja mahdollisesti kauempanakin Suomessa, esimerkiksi työmaavierailujen ja kokousten parissa. 

Planmax Oy
Planmax Oy

Jos etsit monipuolista ja kehittävää työpaikkaa sähkösuunnittelun ja muiden sähköalan asiantuntijatehtävien parissa, Insinööritoimisto Planmax on hyvä vaihtoehto: 

  • Meiltä löytyy laaja valikoima monipuolisia työtehtäviä, jotka vastaavat kykyjäsi ja toiveitasi. 
  • Joustava työaikataulu, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan tasapainon. 
  • Tarjoamme lounas- ja virike-edun, jotta voit pitää huolta hyvinvoinnistasi. 
  • Toimistomme yhteydessä on moderni kuntosali, johon sinulla on käyttöoikeus työsuhde-etuna. 
  • Tarjoamme kokoaikaisen työn, mutta myös mahdollisuuden osa-aikatyöhön esimerkiksi opintojen ohessa. 
  • Jos olet urasi alussa, sinulla on mahdollisuus kehittyä alan huippuosaajaksi kokeneen sähköalan ammattilaisen opastuksessa. 
  • Työilmapiirimme on rento, eikä turhia hierarkioita meillä ole. 
  • Käytössäsi ovat ajanmukaiset työvälineet ja ohjelmistot. 
  • Tarjoamme hyvät etenemismahdollisuudet urallasi, esimerkiksi projektipäälliköksi. 
  • Palkkaus on hyvä. Meillä työntekijöillemme maksetut palkat sijoittuvat pääsääntöisesti palkkatilastojen mukaisen palkkauksen yläkvartaaliin, eli parhaimman 25 % joukkoon toimialallamme. 

Työtekijöidemme kokemuksia

Planmax Oy

”Työnkuva on laaja ja vedän projekteja alusta loppuun itsenäisesti”

Annika Valtonen, suunnittelupäällikkö 
annika.valtonen@planmax.fi 

– Aloitin siis nuorempana suunnittelijana, joten suunnittelin toisen ohjeistuksen alaisena. Otin mallia siinä vaiheessa aikaisemmista projekteista, joista sai hyvää oppia. Sen jälkeen aloin ottaa yhteyttä tilaajapuoleen. 

– Teen tarjouslaskentaa, toimin täällä toimistolla eräänlaisena it-tukenakin. Kun ohjelmistoissa on jotain kränää, niin nehän pitää katsoa kuntoon. Samalla ohjeistan nuorempia ja katson, että työt kokonaisuutena pysyvät raiteillaan. 

Valtosen toimenkuvaan Planmaxilla kuuluu myös sähköistysprojektien projektinjohtotehtävät ja sähköasennustöiden valvojana toimiminen. 

– Jos ajattelee työtä oppimisprosessina, arvioisin, että koulutus on kivijalka, mutta tässä kohtaa 25 prosenttia kokonaisuudesta. Loput 75 prosenttia olen oppinut Planmaxilla. Yksi hyvä esimerkki on projektin hallitseminen ja sen liikkuvien osien vieminen maaliin asti. Koulussa tällaisen oppiminen on melkein mahdotonta. 

– Kova hinku on edetä tällä alalla. Ehkä jotain kertoo myös se, että reilussa vuodessa olen nyt edennyt nuoremmasta suunnittelijasta suunnittelupäälliköksi. Toivoisin, että tämä tarinani motivoisi myös rohkeasti hakemaan töitä meiltä. Niin kuin kaikessa muussakin, asenteella on tässä työssä keskeinen rooli. 

Lue Annikan koko tarina »

”On aina jännittävää opittavaa”

Juhana Filppula, sähkösuunnittelija 
juhana.filppula@planmax.fi 

Sähkötekniikan insinöörin tuoreet paperit taskussa Filppula kuvailee, että on vielä uransa alkutaipaleella, mutta Planmaxin kannustava ilmapiiri on omiaan työssä kehittymiseen. Toimitusjohtajalta voi mennä aina kysymään ja kisälli-oppipoikaperinne elää vahvasti. 

– Varsinkin kun Planmax on vielä kohtuullisen kokoinen, ei täällä ole ison firman ongelmia. Pääsen siis tekemään monipuolisesti erilaisia työtehtäviä ja Jaakolta ja muilta kollegoilta opin jatkuvasti lisää. 

Opinnäytetyön aihe on nyt myös Filppulan työtä ja hän on ennättänyt uransa alkutaipaleella tehdä kymmeniä sähköauton latauspisteiden tarvekartoituksia taloyhtiöihin ja muihin kiinteistöihin. 

– Tämän sähköautojen latausasian suhteen olen miettinyt, että haluan oppia siitä kaiken, niin voin sitten siirtyä muuhun. 25-vuotiaana uraa on vielä jokunen vuosi jäljellä. Eli esiselvitykset ja kartoitukset alkavat sujua jo hyvällä rutiinilla. Suunnittelupuolella ei varmasti koskaan voi olla täysin valmis. Planmaxilla on tarjota sähkösuunnittelutöitä laidasta laitaan, kaikentyyppisiin kiinteistöihin. Toistaiseksi Filppula on keskittynyt kuitenkin pääasiassa kaikkeen sähköauton lataukseen liittyvään Planmaxilla. 

– On iso asia, kun saa käyttää omaa koulutusta laajasti hyväkseen, eikä työ ole puuduttavaa toistoa. Aina on jännittävää opittavaa. 

Lue Juhanan koko tarina »

Planmax Oy

Planmax logo

050 549 8443
info@planmax.fi

Knitter Business Park
Kutojantie 6–8
02630 Espoo

Y-tunnus: 2875802-4

Meistä

Insinööritoimisto Planmax Oy on pääosin pääkaupunkiseudulla ja sen lähikunnissa toimiva täyden palvelun sähköinsinööritoimisto.

Taloyhtiöille
Yrityksille
Yksityisille
Ratasähköistys

LK pätevyys logo S1 pätevyys logo KNX partner logo

Copyright © 2024 Planmax Oy