Omakotitalon sähkösuunnittelu

Laadukkaat omakotitalojen sähkösuunnitelmat

Hanki sähkösuunnitelma ennen rakennustöitä

Omakotitalon toimivalla sähköistysratkaisuilla on merkittävä vaikutus kodin toimivuuteen, asumisviihtyvyyteen sekä valmiin kodin arvoon. Siksi on erittäin tärkeää, että sähkösuunnitelma laaditaan huolella etukäteen ennen rakennustöihin ryhtymistä.

Huolellinen sähkösuunnittelu takaa parhaiten halutun ja toimivan lopputuloksen. Laadukkailla ja huolellisesti laadituilla sähkösuunnitelmilla voidaan kilpailuttaa sähköurakoitsijat samalta lähtöviivalta, sekä vähennetään tehokkaasti sähköurakassa mahdollisesti ilmaantuvien kalliiden lisätöiden määrää. Siksi voidaankin sanoa, että huolella laaditut sähkösuunnitelmat maksavat vähintäänkin itsensä takaisin.

Suunnittelemme asiakkaalle juuri hänen taloonsa parhaiten soveltuvat sähköistysratkaisut asiakkaan toiveita tarkasti kuunnellen ja teemme asiakkaalle ehdotuksia parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Me asiantuntijana kerromme asiakkaalle, mitä kaikkea on mahdollista toteuttaa. Huolehdimme siitä, että rakennuksen sähköjärjestelmistä tulee hyvät ja käyttäjäystävälliset, sekä siitä, että ne riittävät pitkälle tulevaisuuteen asti.

Suunnittelutarjoukseemme sisältyy aina suunnittelijan ja asiakkaan välisesti käytävä suunnittelukokous, jossa kartoitamme asiakkaan toivomukset, sekä kerromme meidän näkemyksemme kotiin parhaiten sopivista sähköistysratkaisuista. Asiakkaan ollessa kauempana, kokous voidaan pitää myös puhelimen välityksellä.

Sähkösuunnitelman sisältö

Toimitamme asiakkaillemme korkealaatuisia sähkösuunnitelmia omakotitaloihin. Asiakkaalle toimittamamme sähkösuunnitelmasarja sisältää kaikki samat asiakirjat, kuin suurempienkin kiinteistöjen sähköistystöitä varten toimittamamme sähkösuunnitelmasarjat. Suunnitelmasarjaamme sisältyy aina mm. seuraavat suunnitelma-asiakirjat:

  • Asemapiirustus, eli aluesähköistyssuunnitelma: Asemapiirustukseen merkitään esim. pihalle asennettavat pylväs- ja pollarivalaisimet, maarakennusvaiheessa sähkö- ja telejärjestelmien kaapelointeja varten asennettavat putkitukset ja maadoitukset
  • Sähkötasopiirustukset, eli talon arkkitehtipohjakuvien päälle laadittavat sähköistyskuva, joka sisältää mm. asennettavat pistorasiat johdotuksineen
  • Sähkökeskuskaaviot
  • Nousujohtokaavio
  • Maadoituskaavio
  • Valaisinluettelo, johon merkitään ja tyypitetään kaikki taloon asennettavat valaisimet. Laatimaamme sähkösuunnitelmaan sisältyy aina myös valaistussuunnitelma
  • Järjestelmäkaaviot (antenni- yleiskaapelointi- ja mahdollisesti turvajärjestelmäkaavio)
  • Omakotitalon valaistussuunnittelu
  • Omakotitalojen suunnittelu KNX-automaatiolla

Vain laadukkaita sähkösuunnitelmia omakotitaloihin

Olemme vuosin varrella tehneet sähkösuunnittelun kymmeniin omakotitaloihin. Olemme suunnitelleet useita KNX- ja muilla kotiautomaatioratkaisuilla toteutettuja kohteita ja useita perinteisellä sähköistyksellä toteutettuja kohteita. Useat pientalokohteistamme ovat olleet arvokohteita, joiden sähkötekniset ratkaisut ovat suunniteltu viimeistä kynänpiirtoa myöten huolella.

Kokemuksemme perusteella keskikokoisen omakotitalon laadukkaan ja kaikki yksityiskohdat huomioivan sähkö- ja valaistussuunnitelman laatimiseen, ylempänä mainitut asiakirjat sisältäen, käytämme aikaa kokouksineen noin 4 työpäivää, eli 30 tuntia.

 

Sähkösuunnitelu maksaa itsensä takaisin rakennusvaiheessa

Uskallammekin väittää, että kohtuuhintaan asti jokainen sähkösuunnitteluun käytetty työtunti maksaa rakennusvaiheessa itsensä takaisin, estää tehokkaasti työmaa-aikaisia ongelmia ja asiakas saa asennustöiden lopputuloksena kotiinsa erittäin toimivat sähköjärjestelmät viimeisintä yksityiskohtaa myöten.

Jos arvostat siis laadukasta suunnittelutyötä ja etsit sähkösuunnittelijaa, joka laatii korkealaatuisen omakotitalon sähkösuunnitelman kohtuullisella hinnalla, olemme oiva valinta sähkösuunnittelijaksi.

Pyydä tarjous