Omakotitalon sähkösuunnittelu

Laadukas sähkösuunnitelma Planmaxilta

Tilaa omakotitalon sähkösuunnittelu ennen rakennustöitä

Omakotitalon sähkösuunnittelu toteutetaan huolella etukäteen ennen rakennustöihin ryhtymistä. Huolellisesti suunniteltu ja toteutettu sähkösuunnitelma takaa halutun ja toimivan lopputuloksen.

Omakotitalon toimivalla sähköistysratkaisuilla on merkittävä vaikutus kodin toimivuuteen, asumisviihtyvyyteen sekä valmiin kodin arvoon. Laadukkailla ja huolellisesti laadituilla sähkösuunnitelmilla voidaan kilpailuttaa sähköurakoitsijat samalta lähtöviivalta ja vähennetään tehokkaasti sähköurakassa mahdollisesti ilmaantuvien kalliiden lisätöiden määrää. Siksi voidaankin sanoa, että huolella laaditut sähkösuunnitelmat maksavat vähintäänkin itsensä takaisin.

Asiakkaan tarpeen mukaan

Omakotitalon sähkösuunnittelu toteutetaan aina asiakkaan tarpeen mukaan. Sähkösuunnitelma kattaa juuri kyseiseen kiinteistöön parhaiten soveltuvat sähköistysratkaisut. Projekti toteutetaan asiakkaan toiveita tarkasti kuunnellen ja teemme asiakkaalle ehdotuksia parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. 

Asiantuntijana voimme kertoa asiakkaalle, mitä kaikkea on mahdollista toteuttaa. Huolehdimme siitä, että rakennuksen sähköjärjestelmistä tulee hyvät ja käyttäjäystävälliset ja että ne riittävät pitkälle tulevaisuuteen asti.

Suunnittelutarjoukseemme sisältyy aina suunnittelijan ja asiakkaan välillä käytävä suunnittelukokous, jossa kartoitamme asiakkaan toivomukset ja kerromme näkemyksemme kotiin parhaiten sopivista sähköistysratkaisuista. Asiakkaan ollessa kauempana, voidaan kokous pitää myös puhelimen välityksellä.

Sähkösuunnitelman sisältö

Toimitamme asiakkaalle korkealaatuisen sähkösuunnitelman omakotitaloa varten. Sähkösuunnitelmasarja sisältää kaikki samat asiakirjat kuin suurempienkin kiinteistöjen sähköistystöitä varten toimittamamme sähkösuunnitelmasarjat. Suunnitelmasarjaamme sisältyy aina mm. seuraavat asiakirjat:

Laadukas sähkösuunnitelma omakotitaloon

Olemme vuosin varrella tehneet sähkösuunnittelun kymmeniin omakotitaloihin. Olemme suunnitelleet useita KNX- ja muilla kotiautomaatioratkaisuilla toteutettuja kohteita ja useita perinteisellä sähköistyksellä toteutettuja kohteita. Useat pientalokohteistamme ovat olleet arvokohteita, joiden sähkötekniset ratkaisut on suunniteltu viimeistä kynänpiirtoa myöten huolella.

Kokemuksemme perusteella keskikokoisen omakotitalon laadukkaan ja kaikki yksityiskohdat huomioivan valaistus- ja sähkösuunnitelman laatimiseen, ylempänä mainitut asiakirjat sisältäen, käytämme aikaa kokouksineen noin 4 työpäivää eli 30 tuntia.

 

Hyvä sähkösuunnittelu maksaa itsensä takaisin rakennusvaiheessa

Uskallammekin väittää, että kohtuuhintaan asti jokainen sähkösuunnitteluun käytetty työtunti maksaa rakennusvaiheessa itsensä takaisin ja estää tehokkaasti työmaa-aikaisia ongelmia. Asiakas saa asennustöiden lopputuloksena kotiinsa erittäin toimivat sähköjärjestelmät viimeisintä yksityiskohtaa myöten.

Jos arvostat siis laadukasta suunnittelutyötä ja etsit sähkösuunnittelijaa, joka laatii korkealaatuisen omakotitalon sähkösuunnitelman kohtuullisella hinnalla, olemme oiva valinta sähkösuunnittelijaksi.

Pyydä tarjous