Sähkösuunnittelu joustavasti KAIKENTYYPPISIIN KOHTEISIIN

Sähkösuunnitelma yksilöidysti jokaisen asiakkaan tarpeisiin.

Sähkösuunnittelu yksityisille

Tarjoamme yksityisille huolella laaditut sähkösuunnitelmat. Palvelumme ovat:

Sähkösuunnitelma taloyhtiölle

Tarjoamme taloyhtiöiden hankkeisiin kaikki tarvittavat sähkötekniset suunnittelu-, projektinjohto-, rakennuttamis- ja muut konsultointipalvelut. Tarjoamme taloyhtiöiden tarpeisiin mm. seuraavia palveluita:

Voit lukea lisää taloyhtiöille tarjoamistamme palveluista täältä

Sähkösuunnittelu yrityksille

Tarjoamme yrityksille ja rakennuttajille kaiken tyyppisten rakennusten sähkö- ja valaistustekniset suunnittelupalvelut sekä siihen liittyvät projektinjohto-, rakennuttamis-, valvonta- ja muut konsultointipalvelut. Tarjoamme palveluitamme kaikentyyppisiin rakennuksiin, niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiinkin. Kohteitamme ovat esimerkiksi:

Sähkösuunnitelma tehdään tarvittaessa tietomallipohjaisena (BIM)-suunnitteluna

Sähköurakoitsijoille

Tarjoamme sähköurakoitsijoille mm. seuraavat palvelut:

Ratasähköistys

Palveluksessamme on tällä hetkellä kaksi ratasähköistyksen kokenutta ammattilaista. Tarjoamme asiakkaillemme mm. seuraavia rautateiden sähköistykseen liittyviä palveluita:

Sähkösuunnittelu erilaisiin kohteisiin

Sähkösuunnittelu vahvalla ammattitaidolla kohteeseen kuin kohteeseen. Meillä on kokemusta monipuolisesti vaativista ja hyvin erityyppisistä kohteista. Olemme vastanneet sähkösuunnittelusta aina kauppakeskus- ja toimistorakennuksista suuriin asuinrakennuksiin.

Monipuolinen asiakaskuntamme koostuu ensisijaisesti rakennusliikkeistä, taloyhtiöistä, arkkitehtitoimistoista, kiinteistösijoitusyrityksistä, sähköurakointiliikkeistä sekä julkishallinnon asiakkaista. Toteuttamamme sähkösuunnitelma soveltuu kohteeseen kuin kohteeseen.

Olemme asiakaspalvelulähtöinen, kilpailukykyinen ja ketterä toimija. Planmaxilla sähkösuunnittelu toteutuu joustavasti jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitynä. Palveluihimme tyytyväiset asiakkaat ovat meille kunnia-asia.

Täytä yhteydenottolomake ja kerro meille tarpeestasi. Lähetämme sinulle tarjouksen! Voit myös ottaa yhteyttä soittamalla tai sähköpostitse.

Asiakaslähtöisyys on meille tärkeintä

Sähkösuunnittelu kanssamme voi alkaa siitä, että tulemme tutustumaan perusteellisesti asiakkaamme kohteeseen. Samalla kuuntelemme asiakkaan kaikki tarpeet ja toiveet projektiin liittyen sekä kerromme asiantuntijana, mitä kaikkea on mahdollista ja kannattavaa toteuttaa. Annamme myös arvion työn hinnasta ja sähkösuunnitelman aikataulusta – joista molemmista pidämme todella kiinni. Me pidämme huolen siitä, että rakennuksen sähköjärjestelmistä tulee hyvät ja käyttäjäystävälliset. Haluamme, että jokainen suunnittelemamme sähköjärjestelmä palvelee käyttäjäänsä pitkälle tulevaisuuteen.

Emme ole jäykkiä tai kaavoihin kangistuneita – päinvastoin. Me Planmaxilla olemme tarpeen vaatiessa kykeneväisiä ja joustavia nopeisiinkin muutoksiin projekteissamme.  Miksi tehdä jotain niin, kun aina on tehty, jos sen voi tehdä vielä paremmin ja ehkäpä vielä kustannuksia säästäen? Lisäksi jokainen asiakkaamme saa meiltä laadukasta ja yksilöllistä palvelua.

Haluatko, että kerromme palveluistamme lisää?   

Sähkösuunnittelu yrityksille ja yksityisille Espoo

Hyvä sähkösuunnitelma helpottaa asennustöitä ja tuo säästöjä

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – tämä pätee erityisesti sähkötöihin. Olemme sitä mieltä, että sanonnassa elää vahva totuuden jyvänen: huolellinen sähkösuunnittelu takaa parhaiten halutun ja hyvän lopputuloksen. Laadukas ja huolellisesti laadittu sähkösuunnitelma voidaan kilpailuttaa urakoitsijat tehokkaasti samalta lähtöviivalta, ja vähentää tehokkaasti sähköurakassa mahdollisesti ilmaantuvien kalliiden lisätöiden määrää. Sähköurakoitsijan on tehokasta ja vaivatonta suorittaa sähköasennustyöt laatimamme helppolukuisen ja tarkan sähkösuunnitelman mukaisesti.

Onko sähkösuunnittelu sinulle ajankohtaista? Ota yhteyttä – tai jätä soittopyyntö täältä niin keskustellaan asiasta. Otamme sinuun yhteyttä vuorokauden kuluessa.

Pyydä tarjous tästä!

Pyydä tarjous