Sähkösuunnittelu joustavasti KAIKENTYYPPISIIN KOHTEISIIN

Me Planmaxilla teemme sähkösuunnittelun yksilöidysti jokaisen asiakkaan tarpeisiin.

Sähkösuunnittelu joustavasti erilaisiin kohteisiin

Me Planmaxilla teemme sähkösuunnittelun vahvalla ammattitaidolla kohteeseen kuin kohteeseen. Meillä on kokemusta monipuolisesti vaativien ja hyvin erityyppisten kohteiden sähkösuunnittelusta. Olemme vastanneet sähkösuunnittelusta aina kauppakeskus- ja toimistorakennuksista suuriin asuinrakennuksiin.

Monipuolinen asiakaskuntamme koostuu ensisijaisesti rakennusliikkeistä, taloyhtiöistä, arkkitehtitoimistoista, kiinteistösijoitusyrityksistä, sähköurakointiliikkeistä sekä julkishallinnon asiakkaista.

Olemme asiakaspalvelulähtöinen ja ketterä toimija. Me Planmaxilla toteutamme sähkösuunnittelun joustavasti jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöitynä. Sähkösuunnittelupalveluihimme tyytyväiset asiakkaat ovat meille kunnia-asia.

Asiakaslähtöisyys on toimintamme perusta

Sähkösuunnittelu kanssamme voi alkaa siitä, että tulemme tutustumaan perusteellisesti asiakkaamme kohteeseen. Samalla kuuntelemme asiakkaan kaikki tarpeet ja toiveet projektiin liittyen sekä kerromme asiantuntijana, mitä kaikkea on mahdollista ja kannattavaa toteuttaa. Annamme myös arvion työn hinnasta ja suunnitelman aikataulusta – joista molemmista pidämme todella kiinni. Me pidämme huolen siitä, että rakennuksen sähköjärjestelmistä tulee hyvät ja käyttäjäystävälliset. Haluamme, että jokainen suunnittelemamme sähköjärjestelmä palvelee käyttäjäänsä pitkälle tulevaisuuteen.

Emme ole jäykkiä tai kaavoihin kangistuneita – päinvastoin. Me Planmaxilla olemme tarpeen vaatiessa kykeneväisiä ja joustavia nopeisiinkin muutoksiin projekteissamme.  Miksi tehdä jotain niin, kun aina on tehty, jos sen voi tehdä vielä paremmin ja ehkäpä vielä kustannuksia säästäen? Lisäksi jokainen asiakkaamme saa meiltä laadukasta ja yksilöllistä palvelua.

Haluatko, että kerromme palveluistamme lisää?  
Ota yhteyttä täällä

Hyvä sähkösuunnittelu helpottaa asennustöitä ja tuo kustannussäästöjä

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty – tämä pätee erityisesti sähkötöihin. Olemme kuitenkin sitä mieltä, että sanonnassa elää vahva totuuden jyvänen, ja tämä pätee myös sähkösuunnitteluun. Huolellinen sähkösuunnittelu takaa parhaiten halutun ja hyvän lopputuloksen. Laadukkailla ja huolellisesti laadituilla sähkösuunnitelmilla voidaan kilpailuttaa urakoitsijat tehokkaasti samalta lähtöviivalta, ja vähentää tehokkaasti sähköurakassa mahdollisesti ilmaantuvien kalliiden lisätöiden määrää. Sähköurakoitsijan on tehokasta ja vaivatonta suorittaa sähköasennustyöt laatimamme helppolukuisen ja tarkan sähkösuunnitelman mukaisesti.

Onko sähkösuunnittelusta keskusteleminen sinulle ajankohtaista? Ota yhteyttä – tai jätä soittopyyntö täältä. Otamme sinuun yhteyttä vuorokauden kuluessa.

Palvelut yksityisille

Tarjoamme yksityisille seuraavat palvelut:

Palvelut yrityksille

Tarjoamme yrityksille ja rakennuttajille kaiken tyyppisten rakennusten sähkö- ja valaistustekniset suunnittelupalvelut sekä liittyvät projektinjohto-, rakennuttamis- valvonta- ja muut konsultointipalvelut. Tarjoamme palveluitamme kaiken tyyppisiin rakennuksiin, niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiinkin. Kohteitamme ovat esimerkiksi:

 • Toimitila- ja toimistorakennukset
 • Kauppakeskus- ja liikerakennukset
 • Pysäköintihallit
 • Maanalainen rakentaminen
 • Urheilutilat
 • Kaiken tyyppiset asuinrakennukset
 • Opetustilat
 • Hoivarakennukset
 • Betonielementtien sähkösuunnittelu

Sähkösuunnittelu tehdään tarvittaessa tietomallipohjaisena (BIM)-suunnitteluna

Palvelut taloyhtiöille

Tarjoamme taloyhtiöiden hankkeisiin kaikki tarvittavat sähkötekniset suunnittelu-, projektinjohto-, rakennuttamis- ja muut konsultointipalvelut. Tarjoamme taloyhtiöiden tarpeisiin mm. seuraavia palveluita:

 • Sähkösuunnitelmat taloyhtiöiden kiinteistöjen kaikkiin mahdollisiin parannus- ja korjauskohteisiin. Kohteina esim. sähköauton latauspisteiden suunnittelu tai vaikka linjasaneerauksen yhteydessä kokonaan tai osittain uudistettavat sähkö- ja telejärjestelmät
 • Varsinaista toteutussuunnittelua edeltävät korjaushankkeiden hankesuunnitelmat
 • Sähkökuntoarviot (sähkökuntoarviomme sisältävät aina myös PTS-ehdotuksen)
 • Taloyhtiöhankkeisiin liittyvät projektinjohto-, rakennuttamis- ja valvontatehtävät
Voit lukea lisää taloyhtiöille tarjoamistamme palveluista täältä

Sähköurakoitsijoille

Tarjoamme sähköurakoitsijoille mm. seuraavat palvelut:

 • Sähkön työpiirustuksien laatiminen
 • Sähkökeskusten piirikaavioiden laatiminen
 • Loppudokumentointi
 • Sähkösuunnitelmat suunnittelua sisältäviin urakoihin

Ratasähköistys

Palveluksessamme on tällä hetkellä kaksi ratasähköistyksen kokenutta ammattilaista. Tarjoamme asiakkaillemme mm. seuraavia rautateiden sähköistykseen liittyviä palveluita:

 • Sähköratasuunnittelu
 • Vahvavirtasuunnittelu kaikkiin rautatieympäristön kohteisiin, esim. ratapihavalaistus ja vaihteenlämmitykset
 • Erilaiset sähkösuunnittelutehtävät sähköradan syöttöasemille